Да не се повторувам ама Naked Gun, Airplane и Top Secret се филмови што не смеете да ги пропуштите. Убедливо најсмешни, најглупи и најбезвезе фори од кои воздух не сум можела да земам.
не успеав се да прочитам, али покрај последно наведениве..и PoliceAcademy сите делови..тоа од постарите, а последно што гледав комедија беше "Over her dead body"
ufffff pa ima mnogu BORAT,ejs ventura1i2 ,munje, ej blokra mi mozoko ali bitno ima bajagi dobri komedii na koj syto mi se idelo da si go popusam:salut:
Dumb and Dumber, American Pie site dela, mr. Bean, Senseless, 99% od filmovite so Jim Carrey, Big Mamma's House i se umrev od smea na edna scena od Bandits koga tipkava go pleska Billy Bob Thornton so pernicata lele kolku se smeev...:pos2:
незнам зошто ама се пукав од смеа на чарлиевите анѓели.... :pos2:
лелееее се имам акано од земја пред мајками и татко ми и тие незнеја шо ми е....
а смешни ми се и Американска Пита, Мистер Бин се разбира... и добро сите ,,класики,, на комедијата.... :pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.