Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Кај градежен и кај дрво декор има една сендвичара (не баш , скара е ) и имаат ненормално добри сосови . 10/10.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Број да ми даде некој од МЕЏИК во лептокарија...Итно ми е... !!!!!!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Кај градежен и кај дрво декор има една сендвичара (не баш , скара е ) и имаат ненормално добри сосови . 10/10.
Мислиш на Вили лесковачка? Има во Аеродром две исто така.Белиот сос е :vozbud:

Член од
4 декември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
Друго фино место е ДМД,на рузвелтова,Агенција за млади и спорт.Местото не е толку пријатно,но храната е беспрекорна.Не треба да се ѕвериш во мени,келнерот сам ти носи салати,која од која поубава :)
Цените на двете места се таман,па повелете посетете ги:smir:
Мислиш ли на ДМ? Алијас Домашна Манџа, на ќошот на Партизанска и Рузвелтова, бивша Југобанка? :pozz3:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Морам да го препорачам местово ме остави без зборови. Изглед, амбиент, услуга, квалитет на храна,обилност,поглед,со еден збор перфекција.
Ирски паб,името му е Даблин(или нешто слично) се наоѓа на втор кат помеѓу Ања и кубански ресторант.Има само врата и по скали горе се оди.Чисто,срдено,културно,ме остави бе зборови.Цените се слични како и на сите места на кеј,ама наместо да седите во плаза де ла торес каде порачката ќе ја чекате еден саат и ќе добиете половина узо(такво искуство имам три пати и никогаш повеќе),ваму ќе доживеете добар пречек и превкусна храна.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Сендвичари - Лесковац и Седмица
Ресторани - Plaza de toros & Gino

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Sum bila licno vo nekolku restorani vo Makedonija. Sakam sve da probam, i od sekade da probam, za da znam kaj mie najubavo.

A vie kaj ste bile? Vo koj restoran vo Makedonija ste jadele najubavo jadenje? Kaj se naoga?
Kako se vika? Sho jadevte?

;)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Sum bila licno vo nekolku restorani vo Makedonija. Sakam sve da probam, i od sekade da probam, za da znam kaj mie najubavo.

A vie kaj ste bile? Vo koj restoran vo Makedonija ste jadele najubavo jadenje? Kaj se naoga?
Kako se vika? Sho jadevte?

;)
нели си пиша сама пред 10 минути на друга тема ? де ниро во Битола - си јадела лазањи со другар ти
што е сега? Шведска нема добри ресторани?
што не напишеш нешто за таму- отвори тема -Животот во шведска и пиши- да видиме како живеете , што правите, што јадете:pos:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
нели си пиша сама пред 10 минути на друга тема ? де ниро во Битола - си јадела лазањи со другар ти
што е сега? Шведска нема добри ресторани?
што не напишеш нешто за таму- отвори тема -Животот во шведска и пиши- да видиме како живеете , што правите, што јадете:pos:
Me sledish po site komentari a ? :) Inache btw, pishav kaj sho bi sakala da sum. A ne kaj sho mie najubavo :) Ima razlika. Prochitaj pak. I ne mi dosagjaj vekje.
--- надополнето: 19 август 2012 во 13:16 ---
Ресторанот Јагода во Битола !
Kaj se naoga toa? prv pat slusham :)

Kajgana Shop

На врв Bottom