Мислиш на Вили лесковачка? Има во Аеродром две исто така.Белиот сос еКај градежен и кај дрво декор има една сендвичара (не баш , скара е ) и имаат ненормално добри сосови . 10/10.
Мислиш ли на ДМ? Алијас Домашна Манџа, на ќошот на Партизанска и Рузвелтова, бивша Југобанка? :pozz3:Друго фино место е ДМД,на рузвелтова,Агенција за млади и спорт.Местото не е толку пријатно,но храната е беспрекорна.Не треба да се ѕвериш во мени,келнерот сам ти носи салати,која од која поубава
Цените на двете места се таман,па повелете посетете ги:smir:
нели си пиша сама пред 10 минути на друга тема ? де ниро во Битола - си јадела лазањи со другар тиSum bila licno vo nekolku restorani vo Makedonija. Sakam sve da probam, i od sekade da probam, za da znam kaj mie najubavo.
A vie kaj ste bile? Vo koj restoran vo Makedonija ste jadele najubavo jadenje? Kaj se naoga?
Kako se vika? Sho jadevte?
Ресторанот Јагода во Битола !pa valjda nema vrska ili ima ?
Domashno jadenje sekogash ke bide najubavo Ama nekogash sakash da izlezish ..
Me sledish po site komentari a ? Inache btw, pishav kaj sho bi sakala da sum. A ne kaj sho mie najubavo Ima razlika. Prochitaj pak. I ne mi dosagjaj vekje.нели си пиша сама пред 10 минути на друга тема ? де ниро во Битола - си јадела лазањи со другар ти
што е сега? Шведска нема добри ресторани?
што не напишеш нешто за таму- отвори тема -Животот во шведска и пиши- да видиме како живеете , што правите, што јадете
Kaj se naoga toa? prv pat slushamРесторанот Јагода во Битола !