Aj да ја живнеме малку темава. Ќе ми доаѓаат некои гости кои се по благото па се мислам каде да ѓи однесам.
Зборував со пријатели вака и дојдовме до констатација дека денес воопшто го нема тој квалитет како порано.
ЗНачи не се бара евтино и убаво, туку само убаво, каде што употребуваат квалитетни состојќи
Од она што имам пробано,
Не сум задоволен од:
- Палма Аеродром ( не има болено стомак истиот ден,откако јадевме со пријател) Прво него, а мене не, а по неколку дена откако отидов и мене ме утепа стомак. Криво ми е што не се слушнав во меѓувреме на телефон со него, бидејќи ќе ми кажеше и немаше да отидам.
АЈ што е скапо па и неубаво.
-Специјал: Oвие кога отворија мислев дека уште првиот месец ќе затворат. Материјали катастрофа, квалитет лош, самото тоа што употребуваат белка наместо шлаг во колачите ми е јасен знак за скокање.
-Шехерезада и Aпче: Гроза од колачи, без желба и да се потрудат за поквалитетно.
- Капиштец на самиот влез: Има еден рестроран-слаткарница, долу има за биљард, а горе слатки и ресторан ( незнам како се вика) Нека ме потсети некој. Првиот пат бев јадел едни еклерчиња и беа супер. Вториот пат катастрофа. Не тазе и со едно ќило шеќер
- Блондина: На почетокот беа супер. Сега се катастрофа. Индијанќи еклери полни со шеќер. Цел на купувачи им се веројатно ромите од шутка, па изгледа сега гледаат да имаат само цена.
- Од познативе ги немам пробано Канела, но мислам дека и тие се тука некаде со квалитет.
Други кои би ги препорачале, али онака да сте навистина задоволни. Постои ли воопшто слаткарница каде може да се најде навистина квалитет