Probvam da mu objasnam nekako....ama ne sfakjat!...Дечко дали си пијан или дрогиран??????????

Probvam da mu objasnam nekako....ama ne sfakjat!...Дечко дали си пијан или дрогиран??????????
Ајде кога ќе бидат Инструментал пак таму известиме преку пп оти другите сите со учење се зафатија:pos2:..таман да закажиме маса ко луѓеИнструментал Банд, The Hounds... Сеј не ми кажвај кој си, ке треба да се тепаме...:pos2:
Абе ќе видиме... Шамбата рече дека ќе прај пауза малце, па после одиме во живо...Ајде кога ќе бидат Инструментал пак таму известиме преку пп оти другите сите со учење се зафатија:pos2:..таман да закажиме маса ко луѓе
се извинувам на офф:smir:
Затоа што Интер освои ЛШ,а Атлетико Куп Уефа.Затоа што Холандија играше во финале на СП,а Уругвај не.:pos2: Топ си....
Снајдер ? А зошто тогаш Форлан не беше во потесниот избор ?
Па не туку плачи, тогаш... :smir:
Да не освоеа Интер се тоа што освоија лани, ќе имаше играчи само од Барса и РеалОфтопик:
Приметивте дека нема ниту еден играч од ЕПЛ во тимот на годината?
Денес беше објавено ова:
1. España 1092,0
2. England 1039,0
3. Italia 1021,0
4. Brasil 982,0
5. Deutschland 932,0
6. France 884,0
7. Argentina 861,0
8. Portugal 789,5
9. Nederland 787,5
10. Ukraine 709,0
source: International Federation of Football History & Statistics
Не е ништо,да ги тепаш Шпанија и Бразил(репрезентации,кои моментално се доста посилни од нив)?Ништо посебно, ни пред Марадона, ни за време на Марадона, ни после Марадона... значи не е баш до селекторот. Ги тепаат Шпанија и Бразил во пријателски, ама во званични утакмици губат.
Паметен е Касиљас.t.e Casillas Iker Robben Arjen Sneijder Wesley Cristiano Ronaldo
не може да дава гласови за свои сонародници, а на Меси не верувам дека би му дал некад^^ koa sme kaj glasovite Casillas ne mu imase dadeno nitu eden glas na trojkata Messi-Xavi-Iniesta ,zaboravil koi igraci mu ovozmozija da krene svetski trofej,a pak od druga strana mi se izigrava pametnjakovic,izjavuvajki kako toa sakal nekoj spanec da ja dobie nagradata
t.e Casillas Iker Robben Arjen Sneijder Wesley Cristiano Ronaldo