А што тоа произведува appple, матични, процесори, рам меморија, хард-дискови?Alienware се заедно со DELL уствари DELL ги држи
не може да се споредува Alienware со Apple ,Alienware само склопуваат а Аpple и склопува и произведува
Мислам дека процесори ако не се лажам не сум сигуренА што тоа произведува appple, матични, процесори, рам меморија, хард-дискови?
Абе ја знам дека има два интел и амд ама не ми е јасно зошто MAC ос не може да се инсталира на обичен компјутерИма само два производители на процесори. Intel и Amd.
Истите држат 98% од пазарот.
Мојш, да туриш MAC OSX (Leopard) на PC.Епа зошто не можеосвен модификација ако се направи
И јас.Нема крила,уште тоа му фали :smir:Малку да се вратам на темата, сакав да кажам дека Apple имаат најдобар дизајн и финиш од сите, ама квалитетот и техничката поддршка им се слаба страна(Пример:не им признале гаранција затоа што биле пушачи, батеријата експлодирала затоа што сте работеле на температура над 35C?!).Од лаптоп што кошта преку 1200$ искрено очекувам повеќе.
Бате кога тестираш/работиш на лаптоп го гледаш како единка и основна алатка или како помагало?Од кај знаеш ти дали јас немам тестирано повеќе модели на лаптопи? Проста претпоставка или нечиј комплекс, ха? Сексот бил добра работа, тебе сега тоа ти го кажаа?
Самиот се деградираш со тие ретард мисли, мисли-веројатно твоја етикета во реалниот свет, па сега доаѓаш во виртуелниот да пробаш да дојдеш до израз.
Dell Armada, Dell Latitude, HP Pavilion, Asus K50IN, Asus (постар од претходниот, не ми текиња на верзијата), Apple Mac Book (другарче) и тако даље, претходните се од камено доба. Од овие само со Ејпл не сум добро запознаен, она што го знам е дека коа земаш Ејпл земаш да си фраер во маало, ништо повеќе перформанси и квалитет нема од Делл. Затоа и ги споменав, Делл, Ејпл, па потоа за мене по квалитет иде Асус, а ти тоа не можеш да ми го оспориш. Секое добро.