Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Од вчера е иначе анкетата.Савиола на анкетата![]()
![]()
Јасно ми е дека играше и во Барса и во Реал ама најдобар напаѓач
![]()
Од вчера е иначе анкетата.Савиола на анкетата![]()
![]()
Јасно ми е дека играше и во Барса и во Реал ама најдобар напаѓач
![]()
А тогаш беше еден од најдобрите напаѓачи?Од вчера е иначе анкетата.
Пред кој да го ставам?А где је Суарез? Или ако појди во Барса, само тогаш ќе го пишиш?
Е како Агуеро пред Суарез сезонава? И кога си го пишал мислењето во Јануари, Суарез беше далеку, далеку пред Агуеро...Пред кој да го ставам?
пред Кавани, Ван Перси и Агуеро?
Yes, дека е еден од подобрите, ама у моментот ја кога го пишав ова мислев дека тие се најдобрите 5.. Има и уште многу добри, Руни го нема нигде, Балотели, Тевез, Џеко, Ламела, Вучинич, Левандовски.. се се тоа класа напаѓачи, а тогаш ја ги одбрав тие.
Ламела не е напаѓач, а Вучинич е малку подолу од сите други горенаведени.Пред кој да го ставам?
пред Кавани, Ван Перси и Агуеро?
Yes, дека е еден од подобрите, ама у моментот ја кога го пишав ова мислев дека тие се најдобрите 5.. Има и уште многу добри, Руни го нема нигде, Балотели, Тевез, Џеко, Ламела, Вучинич, Левандовски.. се се тоа класа напаѓачи, а тогаш ја ги одбрав тие.
Море не тешко стоперите, тешко жената шо ја има....Da li ste se nekada zapitali ko je najsnažnij fudbaler na Svetu?
Njegovo ime je Adebajo Akifenva, igra za Nortempton, težak je skoro 100 kg i diže 175 kg iz benča. Ove sezone je postigao 16 golova. Jadan taj štoper koji mora njega da čuva!
![]()
Сите од наведените се или напаѓачи или крилни напаѓачи, целта ми беше да му докажам на другарчето дека и други напаѓачи што се исто така класа неможев да ги ставам на листата пошо едноставно тие ми беа тогаш у топ 5.. Сеа да, Суарез е моментално и пред Фалкао, се изгуби Колумбиецот.. па и пред сите тука други. Инаку ги забораив и Виља, Ел Шарави и многу други.Ламела не е напаѓач, а Вучинич е малку подолу од сите други горенаведени.