Ја сум среќник! :icon_bigg Имам поширок круг на пријатели, но со 7-8 другарки сум најблиска, немаме баш исти размислувања шо е и нормално, ама буквално секогаш се тука за мене, у секој момент можам да се потпрам на нив и да им кажам баш се....
imam 3 najdobri drugari
edniot igor (sega e vo amerika)
drugiot Gogo (sega poretko se gledame radi fakultet)
tretiot aleksandar (mislam deka go ima vo galerija na smesni sliki so ocila e)
da imam najdobar drugar, ama sepak nemam se kazano na nego, a veruvam i on na mene. No sepak e dobro na nekoj da se potpres koga ti treba, kako vikaat:drugarite vo nevolja se poznavaat<>
Самиот префикс нај значи нешто/некој што е над сите други.. затоа, не може да се зборува "имам Х најдобри другар(к)и", од причина што тоа може да биде само еден/една.
Имам само 2 најдобри другари на кои што можам комплетно да им верувам,тоа се братучед ми и дечко ми.А најдобра другарка имам една која што ја сакам како сестра,нема личност што ме познава подобро од неа.
имам така неколку другарки,но само со една сум најблиска.ние две се дружиме од мали нозе,па сме и во ист клас и си кажуваме ама баш се'!!!и плус,кога ќе дојдам од школо ќе се закачам на мсн со неа,па после на телефон..(и брат ми:аман,по 6 саати сте заедно на школо,па уште и по дома..бла бла бла)дефинитивно не би можела без неа
Imam 2 najverni a plus 3 najdobri site sme vaka najbest 6 i mislam deka otprilika tuka nekade se si kazuvame neli sea nemozat nekoj raboti bas na sekoj da se kazat, ama zatoa za mene tuka e i majkami...na nea mozam da i kazam poteski raboti, ama nekogas mi e polesno na drugarka da se otvoram otkolku na majka, ne postoi nikakov strav megjutoa nekogas imam sram i od nea samata...
Имам три најдобри другарки,па не викаат четворката.Со нив ги споделувам сите тајни,тие се оние кои ми се нашле и во добри и лоши моменти,а и јас на нив.Многу си ги сакам.Поздравче до нив.Но имам и многу другарки и другари со кои одам само на кафе,колку да се искочи.Тоа е тоа.
..........................:3:...........................
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.