Ја иам помалку од 30 и досеа никогаш не сум бил импресиониран од бурек. Ваљда пошто не јадам бурек со усмрден кромид или урда од превртена кожинка од стар... лоша урда.Ретко кој што има помалку од 30 години има појма што е бурек
Да си жив и здрав. Не е „морално“ да се сака бурек. Мислам, на темава пишуваат претежно оние кои го сакаат...Ја иам помалку од 30 и досеа никогаш не сум бил импресиониран од бурек. Ваљда пошто не јадам бурек со усмрден кромид или урда од превртена кожинка од стар... лоша урда.
Или пица бурек шо кај и да сум бил изглеа ко некој да јадел сендвич на бродовите и после да повратил во корите.
Друго ми беше муабетот. Не мора да го сакаш али можеш да познаеш добро зготвена храна.Да си жив и здрав. Не е „морално“ да се сака бурек. Мислам, на темава пишуваат претежно оние кои го сакаат...
Во Милениум има и баничка со стек и кашкавал. Најубава баничка во свет. Но не ја прават често. Еднаш во денот мислам.Бурек со пица
Му фали уште помфрит од компири.
А со зелка, спанаќ, праз, урда со лута пиперка, салама и кашкавал, стек и какавал?Moze li so zakon da se ukine najglupaviot hibrid nekogas sozdaden-pica burek Please!