D
DJ_DEXTER
Гостин
Касперскиот е закон
Ej i jas go updatovav sekoj vtor den i si zemav password i username od http://madbadjack.clan.su/ ali vise ne davaat. daj kazi kade mozam da najdam od damna ne sum go updatoval NOD. Nemozam da najdam nigde pass i user.Garfield напиша:Не знам како кај тебе, ама јас имам пас и секој втор ден апдејтирам. Досега проблем јок, да се надевам дека така ќе продолжи, ебаго.
A зашо не си го стаиш на automatic update и да не се замараш со апдејтување?Garfield напиша:Не знам како кај тебе, ама јас имам пас и секој втор ден апдејтирам. Досега проблем јок, да се надевам дека така ќе продолжи, ебаго.
Za altomatik update bara username i password !!! Kako so pisav pogore za adresata veke tamu ne davaat. Dali znaes kade mozam da najdam?Sebastian напиша:A зашо не си го стаиш на automatic update и да не се замараш со апдејтување?
Само ќе треба да проверуваш од време на време да не ти го откриле кракот, па да нејќе да апдејтува ;-)
p.s. за НОД32 се збори.
ДА НЕ ЗАБОРАВИ НЕШОTanes напиша:Nikoj nema slusnato za AVAST???Toj ti e najdobar
дис уан дефинитли дис уанAcid напиша:
:wub:
За НОД32 најдобро е да си ја симнеш трајал верзијата. За неа има печ кој ја прави да си остане таква 1000000 денови или нешто така. На овој начин аутоматик апдејт работи без проблем.Kostadinka напиша:Za altomatik update bara username i password !!! Kako so pisav pogore za adresata veke tamu ne davaat. Dali znaes kade mozam da najdam?
ама зошто е најбољиmarko91 напиша:kaspersky e najbolje
avast taka taka