Најдобар антивирус?

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
Член од
17 септември 2005
Мислења
99
Поени од реакции
0
Garfield напиша:
Не знам како кај тебе, ама јас имам пас и секој втор ден апдејтирам. Досега проблем јок, да се надевам дека така ќе продолжи, ебаго.
Jас сам с NOD 32, апдејтирам, секоj ден до сега проблем немам. У дома сам с F-Prot шо ме мрзи да го сменувам, ама и там немам проблем. NOD 32 e Firewall, он не пушти ништо без ти да му разрешиш. Allita нешо си обркала. Ше влааш по мало в саjтове с картинки и проблем нема да имаш веке. :)

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
сум ги користел и Norton и Kaspersky акој е бољи не бе можел да кажам и двата се добри

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Sega koristam AVG i mislam deka e ok sum koristel norton ama toj mi go usporuvase kompjuterot ili barem jas mislam taka

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Pa porano go smetav Norton za nalbolji a ustvari mn go usporuva kompjuterot, slaba heuristicka zastita i 80 000 definicii.... Hm.LOL samo Kaspersky ima edno 160 000 poise definicii od Norton i ne ti go usporuva kompjuterot!!! I isto Norton zafaka 120MB od Ram memorijata (e mnogu)... I so drugo treba da kazam za da vidite deka Kaspersky e definitivno THE BEST (za razlika od NORTON) :)!!!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
А уствари си пробала друг освен Нортон и Касперски?
И... Не те нервира тоа „рикањето” од Касперски за секоја глупост?

За се нешто ти вади узбуни, а ти ги негираш зошто мислиш дека се глупости (како по обичај), се додека така не се заебеш и не кркнеш вистински вирус.

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
од наведениве сите сум ги имал , АВГ(не е наведен) највише ми се свиѓа .
п.с. дееп фреезе не е анти вирус тука го рестартас пц-то и од каде сто си меморирал ти се врака

Mia

Whisper of an angel
Член од
22 јануари 2006
Мислења
579
Поени од реакции
5
Користам NOD 32 веќе подолго време и досега немам закачно некој вирус.

IGI

Il Corvo
Член од
12 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
4
McAfee користам и супер ми е. Не е досаден како повекето други, си ќути и си работи :icon_lol:, не ми го успорува многу компјутерот, не ми влегол ни еден вирус до сеа... и тоа.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Norton факт е дека многу успорува
Kaspersky сеуште неизлегол некој добар (кракнат) и нов да можам да го инсталирам :wink:
Користев и BitDefender ама тапа.
Најкеиф ми прај AVG башка е фри башка брз малце рам јаде... и то....

Член од
21 април 2006
Мислења
612
Поени од реакции
11
mr_wicket напиша:
Norton факт е дека многу успорува
Kaspersky сеуште неизлегол некој добар (кракнат) и нов да можам да го инсталирам :wink:
Користев и BitDefender ама тапа.
Најкеиф ми прај AVG башка е фри башка брз малце рам јаде... и то....
Spored moe mislenje jas bi procenil deka :star:avast 4.7(alwil) antivirus pretstaviva full zastita za kompjuterot jas go koristam veke 1 godina i ne mi se ima javeno problem.A isto taka gi poseduva i slednite pogodnosti:

Antivirus kernel Automatic updates Simple User Interface PUSH updates Enhanced User Interface Virus Chest Resident protection System integration Script blocker Command-line scanner P2P and IM Shields Integrated Virus Cleaner Network Shield Support for 64-bit Windows Web Shield Internationalization
NO SEKOJ SI IMA SVOI VKUSOVI.:icon_lol:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Najdobar nema ama Deepdefender(tAKA mislam bese) e najdobar toa antivir ic ne mi se sviga a AVG si go sakam ama i toj ne e najnaj

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Abe luge anketata ne e miss 2005 zosto ja zatvarte ste ja zatvorile anketata pa ztvorete ja temata nema sto poveke da se diskutira
p.s
Nod 32 definitvino

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Imav Norton, Kaspersky, BitDefender
M zadovoli Nortonot, ok e...
Kaspersky na sekoj 10 min, mi vristese, upm usi mi kornese,ne mozev da go podnesam.
Sea koristam Mcafee zadovolna sum od nego, super mi e, barem gi zadovoluva, moite potrebi, ako ne neso drugo:)

Negatifo

...keep Jazzing...
Член од
25 мај 2005
Мислења
180
Поени од реакции
4
Acid напиша:
А уствари си пробала друг освен Нортон и Касперски?
И... Не те нервира тоа „рикањето” од Касперски за секоја глупост?

За се нешто ти вади узбуни, а ти ги негираш зошто мислиш дека се глупости (како по обичај), се додека така не се заебеш и не кркнеш вистински вирус.
Епа во опците ќе го изклучиш соундот и нема да рика, и ако имаш некои постојан нет атак ке кликнеш да не те замара до дека не се рестартира пц-то и немаш гајле.

Kajgana Shop

На врв Bottom