Најгрди автомобили низ историјата

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896

aj ne zanovetaj :) zaedno so istite pezo i toyota se od aspekt na proizvodstvo epten dobro skroeni....pogledaj parcinjata na karoserijata i kako ednostavno se sklopuvaat bez golema potreba od precizna tolrancija...nigde ne se gleda pod-strukturata koja pravi najgolem problem pri finalnoto "pasuvanje na elementite....epten proizvodno autce...kako tetrapak... :) a sto e prakticno stanuva i "ubavo".... :)
Браво мајсторе !

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Дај не се заебави:uvo:
Да не си грешка?Најгрд авотмобил?
Па не може некој ова срање од некреативност и просечност да го прогласува за супер автомобил, а да не очекува реакција од мене.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Се’ што е произведено од комунистички и социјалистички режим е грдо: Застава, Лада, Вартбург, Москвич... итн

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
sine za prakticno i za ubavo si se zaebal ama so e limenka e i toa skapa.pozz
Ако тебе не ти се свиѓа чувај си мислење твоја работа,и не ги прави луди тие што го купиле ги има доста

А тоа сине задржи го за на улица,а не тука на форум да ми бладаш

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Виктор_Мак мешаш марка и изглед. Оваа горе беше промоцијата на новата Опел Инсигниа уште пред 2-3 години под марката Вартбург (која е откупена од Опел).

А иначе Вартбурзите и горе покажани ми се допаѓаат.

Не ми се допаѓаат колите (скоро сите) од 80-тите години освен BMW кои имаат убава линија.

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Ако тебе не ти се свиѓа чувај си мислење твоја работа,и не ги прави луди тие што го купиле ги има доста

А тоа сине задржи го за на улица,а не тука на форум да ми бладаш
haha ha sine jas ne gi pravam ludi tie so gi kupile tie si znaat deka se zaebale.
I ako te interesira forumov e otvoren da razmenuvame razlicni mislena kako sega
i uste ako te interesira mozam kakvo sakam mislene da postavam na forumov,tebe ako
ne ti se bendisuva nemora da go citas.Ili da mi repliciras pozz do tebe.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ај ај... да не ве бришам немора да се карате на темава.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Ај да те разубедам за болдираниве:
Лада:

Не е тоа Лада, бе.

А за Пасат ЦЦ објаснив зошто го ставив тука. Во нормални услови не би го ставил во најгрди автомобили (иако лично мислам дека е прилично грд, ама не до толку).

Kajgana Shop

На врв Bottom