Најгрди автомобили низ историјата

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
citroen-c1-diesel-4959.jpg

aj ne zanovetaj :) zaedno so istite pezo i toyota se od aspekt na proizvodstvo epten dobro skroeni....pogledaj parcinjata na karoserijata i kako ednostavno se sklopuvaat bez golema potreba od precizna tolrancija...nigde ne se gleda pod-strukturata koja pravi najgolem problem pri finalnoto "pasuvanje na elementite....epten proizvodno autce...kako tetrapak... :) a sto e prakticno stanuva i "ubavo".... :)

Браво мајсторе !

Дај не се заебави:uvo:
Да не си грешка?Најгрд авотмобил?
Па не може некој ова срање од некреативност и просечност да го прогласува за супер автомобил, а да не очекува реакција од мене.

Се’ што е произведено од комунистички и социјалистички режим е грдо: Застава, Лада, Вартбург, Москвич... итн

sine za prakticno i za ubavo si se zaebal ama so e limenka e i toa skapa.pozz
Ако тебе не ти се свиѓа чувај си мислење твоја работа,и не ги прави луди тие што го купиле ги има доста

А тоа сине задржи го за на улица,а не тука на форум да ми бладаш

Се’ што е произведено од комунистички и социјалистички режим е грдо: Застава, Лада, Вартбург, Москвич... итн

a ova????? cista klasika za primer...
df_0087014.jpg

pros313b.jpg

:)

baska ladite se italijanski dizajn...:)

Ај да те разубедам за болдираниве:
Лада:
lada-cclass-f.jpg

003642337.jpg

lada-c-cross-0.jpg

lada-c-cross-5.jpg

Вартбург:
wartburg.jpg

wartburg-back.jpg

позз :helou:

Виктор_Мак мешаш марка и изглед. Оваа горе беше промоцијата на новата Опел Инсигниа уште пред 2-3 години под марката Вартбург (која е откупена од Опел).

А иначе Вартбурзите и горе покажани ми се допаѓаат.

Не ми се допаѓаат колите (скоро сите) од 80-тите години освен BMW кои имаат убава линија.

Ако тебе не ти се свиѓа чувај си мислење твоја работа,и не ги прави луди тие што го купиле ги има доста

А тоа сине задржи го за на улица,а не тука на форум да ми бладаш

haha ha sine jas ne gi pravam ludi tie so gi kupile tie si znaat deka se zaebale.
I ako te interesira forumov e otvoren da razmenuvame razlicni mislena kako sega
i uste ako te interesira mozam kakvo sakam mislene da postavam na forumov,tebe ako
ne ti se bendisuva nemora da go citas.Ili da mi repliciras pozz do tebe.

Ај да те разубедам за болдираниве:
Лада:

003642337.jpg
Не е тоа Лада, бе.

А за Пасат ЦЦ објаснив зошто го ставив тука. Во нормални услови не би го ставил во најгрди автомобили (иако лично мислам дека е прилично грд, ама не до толку).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom