tocno!Boki_Juve напиша:od totti nemam videno pogolemo idiotiste! pogolem ligus na tren nikad ne postoel nema ni da postoi!!! pipo e isto taka, ali totti e nedopirliviot
neznam koj pisa deka zlatan e najdobar vo serie a... se glea deka e fan na inter drugo nema. i od kaka da ne e podobar?
isto taka, ne deka ne igraa dobro so trezeguet, zlatan bese preforsiran od capello. on znaese deka i da izigra loso, pak ke bide vo prvi edinaeset. samo capello ja prizna greskata deka trebal da go igra del piero.
bo
недвед глумец?! колку го маваат, цело време него гледаат да го повредат, а ти глумец викаш. не си ми јасен. недвед ако глуми, што е со инзаги, тоти и компанија, што се они па?meazza напиша:Хм.. Најголем глумец според мене е Недвед.. А тука некаде е и Инзаги. А за тоа со глума да се изнуди нешто треба строго да се казнува.
Јас се сложувам со тебе.Паѓа на земја и се држи за фаца а допрен само со ногата на некој од Турците.Се сеќавам после го заебаваше цел свет...слушав дека на заебанција му праќале молби за улоги у филмови :pos2::pos2::pos2::pos2:itar pejo напиша:Pipo--the one and only сите глумат само на него м успева!!!
Најјака глума Ривалдо 2002 со Турција кој гледа знае што зборам!!