Најголем фудбалски "глумец"

Кој е најоглем 'diver'?

• Кристијано Роналдо

Гласови: 87 33,7%
  • Робен

Гласови: 3 1,2%
  • Роналдињо

Гласови: 8 3,1%
  • Адриано

Гласови: 4 1,6%
  • Дрогба

Гласови: 20 7,8%
  • Анри

Гласови: 0 0,0%
  • Фернандо Торес

Гласови: 4 1,6%
  • Тоти

Гласови: 34 13,2%
  • Ибрахимович

Гласови: 7 2,7%
  • Инзаги

Гласови: 81 31,4%
  • Друг

Гласови: 10 3,9%

• Вкупно гласачи
    258
Статус
Затворена за нови мислења.

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Pipo Inzagi koj sto pravi on lezi na treva.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Без Инзаги ништо не правиш..... уствари требаше само него да го ставиш... човекот нема конкуренција.... да беше во Холивуд одма Оскар ке му дадеа.

Член од
26 април 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
od totti nemam videno pogolemo idiotiste! pogolem ligus na tren nikad ne postoel nema ni da postoi!!! pipo e isto taka, ali totti e nedopirliviot

neznam koj pisa deka zlatan e najdobar vo serie a... se glea deka e fan na inter drugo nema. i od kaka da ne e podobar?

isto taka, ne deka ne igraa dobro so trezeguet, zlatan bese preforsiran od capello. on znaese deka i da izigra loso, pak ke bide vo prvi edinaeset. samo capello ja prizna greskata deka trebal da go igra del piero.

П

Паспарту

Гостин
Boki_Juve напиша:
od totti nemam videno pogolemo idiotiste! pogolem ligus na tren nikad ne postoel nema ni da postoi!!! pipo e isto taka, ali totti e nedopirliviot

neznam koj pisa deka zlatan e najdobar vo serie a... se glea deka e fan na inter drugo nema. i od kaka da ne e podobar?

isto taka, ne deka ne igraa dobro so trezeguet, zlatan bese preforsiran od capello. on znaese deka i da izigra loso, pak ke bide vo prvi edinaeset. samo capello ja prizna greskata deka trebal da go igra del piero.

bo
tocno! :zver:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Abe toti e najgolem 2 metra i 40:))))D
Se zezam sepak e zakon tipot:D

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Гласав за тоти ама и инзаги не е нешто подоле :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
pipo inzaghi e stvarno glumec ne znam zoso go nemase na anketata bez konkurencija mi e on pa sea:toe:

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Гатузо. Добар играч и одличен глумец.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Мислам дека сите 9 гласа за други се за Инзаги :) затоа ќе ја променам малку анкетата :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Најголем глумец во Италија е Пипо Инзаги.

А инаку шо толку за Ибрахимович сте здивеле.
Ја го неам видено да глуми. Можда бара фаул секад ако загуби дуел ама тоа не е глумење.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Хм.. Најголем глумец според мене е Недвед.. А тука некаде е и Инзаги. А за тоа со глума да се изнуди нешто треба строго да се казнува.

Член од
26 април 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
meazza напиша:
Хм.. Најголем глумец според мене е Недвед.. А тука некаде е и Инзаги. А за тоа со глума да се изнуди нешто треба строго да се казнува.
недвед глумец?! колку го маваат, цело време него гледаат да го повредат, а ти глумец викаш. не си ми јасен. недвед ако глуми, што е со инзаги, тоти и компанија, што се они па?
да речеш дека недвед глуми ти е исто ко да глуми и занети од твојот интер.

а матераци глумецот зашто го нема на листава незнам...

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
мене после к. роналдо исто така поголем глумец ми е јенс леман пошто секој натпревар на арсенал кога при крајот води, леман или нешто не му чини со ракавиците или го боли ногата или.... на пр. два пати со манчестер кога победија.....и уште многу други..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
itar pejo напиша:
Pipo--the one and only сите глумат само на него м успева!!!
Најјака глума Ривалдо 2002 со Турција кој гледа знае што зборам!!
Јас се сложувам со тебе.Паѓа на земја и се држи за фаца а допрен само со ногата на некој од Турците.Се сеќавам после го заебаваше цел свет...слушав дека на заебанција му праќале молби за улоги у филмови :pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom