Најголем фудбалски "глумец"

Кој е најоглем 'diver'?

• Кристијано Роналдо

Гласови: 87 33,7%
  • Робен

Гласови: 3 1,2%
  • Роналдињо

Гласови: 8 3,1%
  • Адриано

Гласови: 4 1,6%
  • Дрогба

Гласови: 20 7,8%
  • Анри

Гласови: 0 0,0%
  • Фернандо Торес

Гласови: 4 1,6%
  • Тоти

Гласови: 34 13,2%
  • Ибрахимович

Гласови: 7 2,7%
  • Инзаги

Гласови: 81 31,4%
  • Друг

Гласови: 10 3,9%

• Вкупно гласачи
    258
Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
море само Тоти...топот е незнам...може порано играше фудбал али сега тапа е...пред секое дерби(или со некој голема екипа, меч) овој се некако белен е или повреден...па ке биде неизвесен, па ке игра...па ке биде "50%" здраФ...за да може да се правда зс изиграл слабо
а за на терен да не збориме

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
lele kako se iznerirav denes so drogba, samo pagjase i placese
ne znam dali zaprimetivte ama i roben vo vtoroto extra padna namerno. zato mu se vrati i go promashi penalo.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Boki_Juve напиша:
недвед глумец?! колку го маваат, цело време него гледаат да го повредат, а ти глумец викаш. не си ми јасен. недвед ако глуми, што е со инзаги, тоти и компанија, што се они па?
да речеш дека недвед глуми ти е исто ко да глуми и занети од твојот интер.

а матераци глумецот зашто го нема на листава незнам...
Јас добро рекоф дека и Инзаги е глумец.. Ама и Недвед не е поарен.. Памтисш како го викаа минатата сезона заради глумење фаули??
Гњурец! А Матераци не можиш да го сопредисш со ниф.. игра во одбрана прави фаули.. се случува да изглуми во воздушен дуел ама не е то то..

KaSpeR[MkD]

There Is The Machine
Член од
17 април 2007
Мислења
131
Поени од реакции
1
Abe ovaj Ronaldinho be glumec nad glumcite e . Ke zema da dribla i ako vidi deka ne moze da go izdribla igra4ot samo ke se turne vo nego i faul auuu GLUMEC !

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
Ddime напиша:
море само Тоти...топот е незнам...може порано играше фудбал али сега тапа е...пред секое дерби(или со некој голема екипа, меч) овој се некако белен е или повреден...па ке биде неизвесен, па ке игра...па ке биде "50%" здраФ...за да може да се правда зс изиграл слабо
а за на терен да не збориме
omg!!!! можеш комотно да се преслушаш што си напишал за тоти пошто 100% не е точно.

прво- порано играл фудбал сеа е тапа велиш ти а ја викам дека порано не ја зел титулата со италија ниту пак бил најдобар стрелец во италија значи сега е подобар од порано.
второ- пред секое дерби или натпревар е се некако болен или повреден така велиш ти а ако не веруваш можеш да прочиташ во мак.спорт goal.com eurosport или да видиш на телевизија дека се повредил и за џабе тогаш излегува во второ полувреме со клицкање и за џабе не играше со аталанта дека ГЛУМИ??!!!
трето- кажи негова последна утакмица каде се правдал што не изиграл добро ААА???
четврто- сакаш да кажеш дека изиграл салбо на терен епа другар многу си за нигде пошо оваа сезона да не им е тоти во рома ќе пропаднеа пошо тој даваше голови правеше асистенции тој организираше акции....
и само уште една забелешка прво ова е тема за глумец не за да навредуваш играчи!

напишав јас што напишав еве нека кажат другите кое е поточно моето или твоето?

Г

Грејвдигер

Гостин
Сите на свој начин гледат како да изудат фаул... според мене Роналдо(Бразилецот :)) е најголем глумец

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
runBABYrun напиша:
omg!!!! можеш комотно да се преслушаш што си напишал за тоти пошто 100% не е точно.

прво- порано играл фудбал сеа е тапа велиш ти а ја викам дека порано не ја зел титулата со италија ниту пак бил најдобар стрелец во италија значи сега е подобар од порано.
второ- пред секое дерби или натпревар е се некако болен или повреден така велиш ти а ако не веруваш можеш да прочиташ во мак.спорт goal.com eurosport или да видиш на телевизија дека се повредил и за џабе тогаш излегува во второ полувреме со клицкање и за џабе не играше со аталанта дека ГЛУМИ??!!!
трето- кажи негова последна утакмица каде се правдал што не изиграл добро ААА???
четврто- сакаш да кажеш дека изиграл салбо на терен епа другар многу си за нигде пошо оваа сезона да не им е тоти во рома ќе пропаднеа пошо тој даваше голови правеше асистенции тој организираше акции....
и само уште една забелешка прво ова е тема за глумец не за да навредуваш играчи!

напишав јас што напишав еве нека кажат другите кое е поточно моето или твоето?
Без да реплицирам на ништо погоре само ќе кажам,види само кој ги собрал највеќето гласови од форумџиите и веднаш ќе сватиш кое е поточно :smir:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ти тоа го мислиш дека си навивач на Рома...гледај од друга перспектива, Тоти еве дава голови оваа сезона(свака му част)...сезонава калчово сакс...еве кази ми кога тоти пред некое дерби не се жалел, дека има некоја повреда и сл...и ја не ти реков за да може да се правда...него вие да се правдате дека тоти бил повреден и не можел да го даде максимумот...

п.с Само пред едно дерби, колку што јас гледам Тоти не се преправал...тоа беше на Олд трафорд...и самиот си знаеш со направи тоти таму

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Eve vi klasicen primer na glumenje od Klose protiv espanjol
bateto ripna na zemja a igraco na espanjol bese 3 metra od nego

Klose mozi slobodno da sjodi vo baren. mu ja unistva reputacijata na verder

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
definitivno TOTI!! DEckoto ima Oskar od mene i Zlaten GLobus i sto uste ne... Definitivno nema konkurencija!!

ToX!c

JuVeNtUs FaN
Член од
20 јуни 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Пипо Инзаги едноставно дечкото неможе без да изглуми

ЈУВЕ:eek:lee:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Најголем "глумец" ? па на анкетата гласав за Кристијано Роналдо
но не е он најголем според клипов има многу поголеми глумци од овие на анкетата судијата ќе помисли дека умираат :pos2:
погледнете го клипов :shok:
Театар на соништата
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=481DEBFC3D96AA4581776E216E50AEF4

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Najgolem Glumec e Kristijano Ronaldo..