Најголема модна утка

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Мразам светкави парчиња облека. Прифаќам да има нешто везено на блузата или фармерките, но цел корсет со сребрени паринки??? Исто така тигрест или леопардов дезен...бљак! Ме неривира и еднобоен аутфит, како што на матурскава имаше, зелен фустан, зелени чевли, зелена чанта, или пак целосно жолто или целосно розово. Барем некој детаљ да разбие монотонија и да спаси од титулата КИЧ-МАТУРАНТКА хихиихи

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Aman be, pa pri tolku pari i tolku stilisti vakva bruka da si dozvoluvaat??
EEEEEEE toa e ko ce imas tolku pari i alcnosta pobeduva neka ne ubo ama da e skapo i da e marka i da e so kristali i da e od krzno pa ako stoj ko strasilo da si pa to ne e vazno. Kolku poslaven covek stanuva tolku pojke go gubi vkusot......

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Е ова претходново стварно е модна утка јоој:baeh:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Јас лично како поголем дел од девојкиве не сакам тигрести и премногу шарени работи.Сакам едноставно.Е сега не е само имаш пари да важен е многу и стилот ама треба и да знаеш како да ја носиш облеката а не облеката да те носи тебе.

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Не ми се допаѓаат пластични дречливи Штикли од 15 сантима, кратки маички за да се гледа папокот = тотално аут, а последните месеци ма толку мн ми смета шо ми се иде да застанам и да им кажам : ДЕВОЈКИ, НА ОТВОРЕНА САЛОНКА И САНДАЛИ ХУЛОХОПКИ НЕ СЕ НОСАТ!
не ја сакам модава жолто зелена, и тоа шо уште никако да излезе од излозите - сребрено и златно, може да се носи но како детал за декорација али сребрени чизми, сребрени палта, сребрени ташни.... ц ц ц ц
а најголем аут веројатно е кога цел град ке се облече во една боја, како жолтата сеа

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Не ми се допаѓаат пластични дречливи Штикли од 15 сантима, кратки маички за да се гледа папокот = тотално аут, а последните месеци ма толку мн ми смета шо ми се иде да застанам и да им кажам : ДЕВОЈКИ, НА ОТВОРЕНА САЛОНКА И САНДАЛИ ХУЛОХОПКИ НЕ СЕ НОСАТ!
не ја сакам модава жолто зелена, и тоа шо уште никако да излезе од излозите - сребрено и златно, може да се носи но како детал за декорација али сребрени чизми, сребрени палта, сребрени ташни.... ц ц ц ц
а најголем аут веројатно е кога цел град ке се облече во една боја, како жолтата сеа
затоа не следам мода уопште и си се носам како шо се осеќам секое сабајле, и тоа што ми стои секако

едит : претходниот пост може да се избрише пошо, несакајќи згрешив :):toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
еве некои утки аууучччччч :baeh:
а и не го свакам одењето на црвениот тепих со фармерки:uvo:

to be continued :)

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Лелелеј лошоооооооооооооооо, СРамотилаци живи:tapp:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сестрите Олсен изгледаат како да имаат по најмалку 50 год, како озборувачки од некој бал
Џенифер Конели е како да утепала џиновска пеперутка и ја закачила на себе, а чевлите се тотална глупост.
Бритни нема да ја коментирам, секако нема вкус.
Не знам која е девојкава, но сигурно тргнала на маскенбал, ова не е пристоја облека за на црвен ќилим.
Скарлет Јохансон е како евтина турбо фолк пејачка, и ваков избор на фустани ја прават дебела и несмасна.
Сиена Милер се враќа од аеробик или?
Следното-не е толку утка аутфитот, колку што е лошата нападна шминка и глупавиот стегач за коса.
Резултатот кај Елизабет Харли немало да биде толку невкусен да облекла квалитетни виолетови штикли, вака изгледа како нереализирана Холи Валанс.
Мишел Вилијамс изгледа нема огледало дома, оваа хаљина-беби стил не и одговара на констукцијата на телото.
Парис Хилтон овде личи на наша Јулија!
Клое Севињи е како чарлстон лезбејка, многу лош избор на фризура и нескладен горен дел со волуменозноста на панталоните.
Џеј Ло сака да биде силвер мермаид?!:)
Кирстен Данст-ваква боја во толкаво изобилство прави да изгледате како г***о и тотално неинтересно и бапски.
Миша Бартон е како во некоја серија од рани осумдесети, кога коланот и панталоните мораа да бидат над папок, строго, а елечето е како драмски реквизит!
Толку од мене, за другите ме мрзи да ги критизирам.:)

E

`EsCaPe`

Гостин
Хахахахаха сликине погоре значи... Што ли мислела Џенифер Лопез со оние сребренине ..како да ги наречам... ај панталони..

И Аврил со она чизми ор ватевр... ко да копала на нива е*ате.

Она сестрине Олсен не ме чудат, дека секогаш се облечени у некоја чкљ комбинација..
Исто и Бритни..

Пффф...срамота.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
:tapp: Сите се која од која. Ужас божји... поготово Џеј Ло, Кирстен Данст и Аврил...леле утки се сварно

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Типкава ослабела па не си купила нови пантолони или што е?!

Kajgana Shop

На врв Bottom