Највреден предмет кој што го имате најдено...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Pred 3 godini na raskrsnica najdov novcanik, i toa vo sred raskrsnica vnatre, so okolu 400 evra, dve dajners kartici, 2000-3000 denari, nesto imase i od dolari i sto ti ne. Samo novcanikot po mene vredese 2000-3000 denari. I mu go vrativ na gazdata naredniot den :)

Mi padna zal, vikam ja da izgubam volku pari ne znam sto ce pravam

P.S. Ama si dojde sto e moe, posle nekolku dena najdov pak pari 3000 denari, taka suva para na ulica, se rasprasav u okolina, cekav dva dena da ne dojde nekoj i nikoj ne dojde rabiras :) Epa cim nema nikoj znaci moi se :wink:
Si imal srekja nevidena ti be :wink:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Бившиот дечко...:pipi:

Ебем ти среќата, ни 5 денари неам на улица најдено.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Си најдов USB од 4гига пред некој ден ама ај го вратив:)

Член од
5 април 2008
Мислења
31
Поени од реакции
3
Јас си најдов 500 ден кога имав 7 години и отидов си изнакупив чоколади, а со остатокот на рингишпил ептен ми се погоди,:vozbud: а пред некоја година најдов златна алка на една клупа кај што седев ...од тогаш ништо..

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
У продавница у кромидот пред месец дена најдов 100 денари:pos2: Летово најдов мобилен, си го задржав пошо незнаев на кој да му го вратам :) му го даов на татко ми... И дур бев на работа најдов бубреже со 400$ и чкарт мобилен у него, ама ми беше меѓу првите денови и колегите ме видоа и неможев да ризикувам и го вратив и .... :):):)

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
2 пати по 500 ми било највише

Delfin4e

Го обожавам морето
Член од
20 април 2009
Мислења
61
Поени од реакции
5
Аман бре луѓе каква среќа имате..... јас сум невиден баксуз досега освен 1денар немам ништо друго најдено, ама и тој го фрлив за среќи4ка:toe:

cd-krsac

Field Marshal
Член од
18 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
9
бебе во контејнер(живо), во косовска митровица...:toe:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Јас да најдам нешто !?
Ништо немам најдено,може само да загубам :pos2:

I

Intex

Гостин
USB од 2 гига пред 10 дена. Го вратив на човекот што го изгубил. Имам наогано по 50-100 денари, тоа ми е максимумот.

А

Ајсшутер

Гостин
Најдов ливче од кладилница чекаше типот уште утакмици и испадна добитно мислев да не му ги враќам ама пријавил предходно во кладилница и сирот чекал таму 3-4 саати да дое некој парите да ги земе инаку 5000 и нешто беа и ми дае 1000-ка што сум го нашол ама тоа беше од поодамна, инаку највеќе имам најдено 50 марки сега тоа би било околу 1500 денари, невреме дуваше ветер и парите летаа и си ги земав.

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Којзнае,сум бил 3-4 одделение и од дома ми даваат 500 денари за да платам за храна во школо.Арно ама шушкајки се ваму-таму по патот ми испаднале.
Кога да платам...ооопп парите ги нема,учителката ме пушта да се вратам до дома по пари...и по патот на едни скалила гледам моите 500 денари си стојат никој не ги чачнал.
И тоа е единствено нешто вредно што имам најдено....моите пред саат време изгубени 500 денари.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom