Највреден предмет кој што го имате најдено...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
3 туниски динари = 150 наши денари :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Имам најдено мобилен телефон под клупа во школо, и тоа не го приметив јас туку тој што седи позади мене, и се мислев дали да си го земам или не. Ако го земев, тој од позади што седеше ќе раскажеше дека ако некој си го изгубил телефонот, кај мене му е, а и онака не беше нешто особено па и го дадов на професорката таа да му го врати.

Инаку имам наоѓано 10-денари и 50-денарки ама банкнота со поголема вредност не.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Јас првпат Веро кој го отворија кај нас во Тетово најдов 10 марки(тоа му доаѓа 5 евра).
А инаку мене по грешка ми ставија 300 ден. и човекот ми се јави еднаш да му ги префрлам демек на неговиот број и јас дур отидов до Мобимак ги потрошив,а сварно сакав да му ги вратам :)

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Ја немам таа среќа да наоѓам вредни работи. Пред 7 години најдов мобилен, мутав сименс, ама со кредит од 600 денари :) и сестра ми го потроши :uvo: . Неколку пати гледам златни нараквици по земја ама глупо ми е да се наведнам да ги земам :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хм... Неколку пати сум нашол по 500 денари, но како дошле така отишле не сум видел кознае колкав аир од такви пари. А да еднаш најдов часовник на школо (ко мал) и дојде едно мало што го изгубило, па ајде му го вратив.

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
најдов златна нараквица пред 3 дена
но за зал се најде сопственикот и му ја вратив па цела вечер имаче гага од него

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Најмногу 100 ден. :vozbud:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Мемориска картичка после една недела барање, новчаник:smeshko: не дека ми се најдрагите работи, ама потешко ќе функционирав без нив.:wink:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Најмногу 100 денари и тоа не ги зедов зашто бевме група деца и како помали одејќи на школо некој ги забележа ама никој не ги зеде.

Инаку кредит на мобилниот од 500 денари ми стигна пред неколку месеци по грешка, сакале да стават на друг број сличен на мојот па ставиле кај мене и цела недела ми се јавуваше и досадуваше типката додека не и ги вратам тие 500 на нејзиниот број ко да и ги крадев јас, па и со полиција ми се закануваше. :nesvest:
Ама ај, јас будала, и` ги вратив.

Друго нешто повредно немам најдено.
јас да бев ко тебе не и ги враќав...пак уште и полиција...:tapp:
не бе...не и ги враќав:nenene::nenene::nenene:
а јас уствари шо имам најдено... нишо посебно... памтам ко помал од на продавница идев и си најдов 20денарка на времето ко имаше и 20денарки... и бев ептен среќен... :vozbud::vozbud::vozbud:
нешто повредно не... све некој ситници:pos2:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Неколку пати по 50 или 100 денари.
А еднаш у продавница продавачкава мислела дека и дадов 1000 ден. а јас уствари и дадов 500 и ми враќа 500 денари плус кусур, ама не и ги земав, глупо ми дојде. После она од џеп треба да ги дава.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
50 Денари хаха.
Иначе имам најдено и лична карта и ја однесов во полиција.Пошо не ми вредеше :pipi:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Заборавени клучеви од Сеат Ибица на вратата ама ги оставив ,друго 500ден и нешто поситно

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Мобилен Нокиа пред една година, и се скапав барање да најдам кој е сопственикот, го најдов и горда бев и сум шо напраив добро дело.
Пари не сум нашла никогаш, освен ситни монетки по 1, 2 до 5 денари маскимум :)

:)

Едит : Заборавив, им го најдов кесето со цела пензија внатре, на комшшиите позади мене. Стари луѓе, гревотка се да не им ги вратиш, од тоа живеат. Патем тогаш за напраеното добро дело добив 100 денари. :)

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Pred 3 godini na raskrsnica najdov novcanik, i toa vo sred raskrsnica vnatre, so okolu 400 evra, dve dajners kartici, 2000-3000 denari, nesto imase i od dolari i sto ti ne. Samo novcanikot po mene vredese 2000-3000 denari. I mu go vrativ na gazdata naredniot den :)

Mi padna zal, vikam ja da izgubam volku pari ne znam sto ce pravam

P.S. Ama si dojde sto e moe, posle nekolku dena najdov pak pari 3000 denari, taka suva para na ulica, se rasprasav u okolina, cekav dva dena da ne dojde nekoj i nikoj ne dojde rabiras :) Epa cim nema nikoj znaci moi se :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom