Најбизарна причина за раскинување

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
najbizarna i najcesta:jas ne sum za tebe, ti zasluzuvas da bides so nekoj drug, zasluzuvas da bides srekna bla bla :tapp:
Даа...Тоа го мразам.
Барем нека каже убаво, НЕ ТЕ САКАМ, не сакам да бидам повеке со тебе...
А не...ти заслужуваш подобар, не можам да те направам среќна...итн, итн...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Nе е до тебе до мене е :)
Ова е нај крш и нај анти шмек фраза прираскинуење!....
ејјј сеа се сетив....па ја имам ваква тема истакнато беее....сеа ке ја активирам :)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
За раскинување како и за војна постојат повод и причина, поводот може да биде било која едноставна реченица, но причината секогаш е подлабока и никогаш не се кажува при самото раскинување, тaа едноставно лебди во воздухот:wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Во тинејџерските денови бивало се. Има некои и коа ќе наполнат повеќе години се уште се однесуваат незрело па се доаѓа до енкои формулации, нес ме еден за друг, така ни било пишано, ја те сакам, ама ти си по кафана/кладилница, тоа се ад-хок врски.

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Не верувам во бизарни причини за раскинување. Секоја таква "бизарна" причина има добар back up во позадина со цел да не се повреди спротивната личност, да се прекине врската навреме поради неверство и слични непријатни ситуации за партнерот на кој му се раскинува или тој што раскинува.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
„Те сакам, ама не сум заљубен/а во тебе“. Бизарно, глупаво клише, што во исто време е и лага.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Премногу сум била чуствителна:uvo:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Те сакам премногу за да бидам со тебе:pos:

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Mn mi ebshe dosaden tipot nikako da go zasakam da go pocustvuvam blizok i go odbegnuvav kako kreten nekoj:vozbud: i na kraj mi se javi i mi vika nie ideme ili ne vikam iam problemi doma nemzoam decko sea i taka..do den denes sme drugari

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.571
Taa bese od Gjorce, i na utakmica Gjorce:Vardar jas navivav za Vardar i go pcuev Gjorce i nakraj go lapnav:):)

Член од
29 март 2009
Мислења
110
Поени од реакции
1
Ми смета што имаш машки другари :tapp:

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења