Најбизарна причина за раскинување

Ми раскина затоа што му реков дека не излегувам сакам да гледам фудбал (а ако беше обратно тогаш тоа е ок... мхм да:nenene: )
А сум раскинала затоа што типот повеќе ме бакнуваше кога сме во друштво (на кафе или сл. ) отколку кога сме сами .

Ми раскина затоа што му реков дека не излегувам сакам да гледам фудбал (а ако беше обратно тогаш тоа е ок... мхм да:nenene: )
А сум раскинала затоа што типот повеќе ме бакнуваше кога сме во друштво (на кафе или сл. ) отколку кога сме сами .
ЛОЛ. Интересно, ама и глупо. Не е башка брзо ова.

Мислам дека со самото кажување на партнерот ''дојди треба муабет да правиме насамо"' се треба да е јасно околу раскинувањето и најлесен и нјабрз начин.
Според мене.

Не сфаќаше дека Аеродром е многу многу побитен од неа и кафето со неа на кеј ...

И раскинав оти ши уос смоукинг цигари ет еиџ оф 13 :smir:

најбизарна причина имам многу обврски немам време со тебе да се гледам ќе си најдеш подобра

ја и ти немаме иднина и затоа најдобро е тука да прекинеме :tapp:....после 2 години и 3 месеца

абе не знам шо ми е ама не е до тебе сигурно.....имам некои проблеми дома....морам да се средам малце....
моето прво раскинување.......:tapp:
жално

а да ти се jави додека спиеш и да ти рече: Сакаш утре кога ке станеш да не ми се јавуваш повеќе???:vozbud:

Kako da joj kazem
da mi vise nije stalo
kako da joj kazem
ne volim te bas ni malo

Kako ja da gledam
suze na tom lepom licu
kad kazem volim tvoju
najbolju drugaricu
:pos2::pos2::pos2:

Леле леле ист случај кај мене.. Само јас го сакам другар му, а не сум раскинала со дечко ми, а идам со него година ипол.

Во основно ми раскина една затоа што ја ишишав косата:kesa:

Па и не сум раскинувала бизарно. Имаше само еден беден момент со првиот дечко : `Не ни оди, сам знаеше дека ќе ни дојде крајот...Сакам да раскинеме.`
Откако го расплакав ми падна жал. Типот стварно ме сакаше, ама јас како 15 годишна клинка не бев многу сериозна. И потоа ко врв следеше :
`Вечерва сум поканета да излезам со мојата долгогодишна симпатија.`
Мислам дека по плачењето и гушкањето остана без зборови. :kesa:

Па и не сум раскинувала бизарно. Имаше само еден беден момент со првиот дечко : `Не ни оди, сам знаеше дека ќе ни дојде крајот...Сакам да раскинеме.`
Откако го расплакав ми падна жал. Типот стварно ме сакаше, ама јас како 15 годишна клинка не бев многу сериозна. И потоа ко врв следеше :
`Вечерва сум поканета да излезам со мојата долгогодишна симпатија.`
Мислам дека по плачењето и гушкањето остана без зборови. :kesa:
И после женските биле чувствителни бла бла бла....абе гоните се у три лепе.......
:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom