Desire
Refuse,Resist
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 1.823
- Поени од реакции
- 284
Не те разбирам.
Како може да одбиеш некој што го сакаш,само ако начинот на запросување бил глуп?
Тоа е само еден незначаен момент,кој ке избледне многу брзо ако после имате убав и срекен брак.
Замисли колку ке се каеш кога потоа сватиш колку го сакаш,и заради каква глупост завршила вашата врска,пошто,мислам дека по такво одбивање,врската ке заврши,и тешко дека некој одбиен ке се обиде пак.
Сето тоа ке биде по твоја вина,а вракање назад нема.Животот ке ти тргне во многу погрешна и непосакувана насока,работите никогаш нема да бидат исти,а во позадина константно ке те копка совеста за грешката што си ја направила.
А сето тоа можело воопшто да не се случи,ако си била малку потолерантна кон некреативноста на дечкото шо си го сакала.
Хипотетички ова,нели....:smir:
Не верувам дека би одбила,туку девојчето рече дека би можела да одбие,значи не дека сигурно ќе го одбие,ама ќе му се налути,не мора се буквално да се сфаќа,нормално дека ако го сака нема да го одбие :smir:Колку и да сакам некого, ако ме запроси на прост начин, на тотално неромантичен и несмислен начин (ме разбирате, така нешто да тресне глупаво, што ќе му текне во моментот, или многу обично), би можела да одбијам само поради тоа.
Едит:аааа ме престигнала Еце