а тие ванземаљците исто некои други ванземаљци ги напраиле како експеримент или тие си настанаа на стар добар природен еволутивен начин?
Па искрено не можам да се замарам и со нив како настанале нека си мислат они за тоа. Ама сепак од негде морало да почне се. Така што зависи колку се стари тие вонземјани што ги спомна. Може биле меѓу првите во универзумот што еволуирале по природен пат (но и не мора да значи дека биле први). Па после кога се ослободиле од религиозните убедувања дека нема виша сила почнале да си прават свои убедувања дека они можат да бидат богови со нивната наука. Можеби и они ја потикнале еволуцијата на приматите. А со оглед на тоа дека и ние стигнавме до степен на развиеност на науката каде што можеме да правиме клонирање. Може и ние луѓето во иднина ќе почнеме да создаваме клонирана раса за да ни ги води војните (пример Америка vs Русија). Нели кој се будала да оди таму да гине кога може да си направи едно десетина клонови од него па нека гинат клоновите.
Всушност поентата на теоријата беше ако ние можеме да создадеме клонови зошто да не сме биле и ние некогаш клонови од некоја друга раса.[DOUBLEPOST=1504087122][/DOUBLEPOST]
Жити се раскажи ми ја теоријата за пагански богови и како настанал човекот од нив, таман распалив фиљан.
Епа тоа што луѓето денес го викаат митологија, пред 1500-5000 години за древните луѓе претставувало религија. Секој народ си имал своја религија. Хелените една, Египќаните друга, Скандинавците трета, Словените, Маите, Ацтеките, Инките итн. Е сега секоја од нив си има своја прича. На гугл ќе најдеш таму има доста.
Еве јас ти ги предложувам скандинавски и хеленски паганизам пошо ми се омилени.