Насилство и повредени на протестот во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
У обратен правец мислев. Колку и да не признавате манипулација постои и во самата организација.
pa sekade ima manipulacija,zadni nameri bla bla ..nema sovrseno ideoloska cista organizacija

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Би сакал во оваа прилика да им порачам на сите добронамерни Македонци,да престанат со “курчење“ пред камери и со поставување камен-темелници барем во овие моменти кога над Македонија се прави мониторинг и скенирање од страна на НАТО и ЕУ какво што досега сме немале во историјата,за да не предизвикуваат револт и противење на групи и поединци кој се свесни дека поставување камен-темелници и брзоплетите одлуки за изградба на музеи,цркви,филхармонии се само лажна пропаганда за зголемување рејтинзи.
-Барем да добиеме визна либерализација ебаго,после тоа ако сакате не се симнувајте од лопата,секој ден по 10 објекти почнувајте,сечете ленти,осветувајте цркви,џамии или крстови,што ви душа сака правете,за да предизвикате револт кон оние кој не се партијски заслепени од “успесите“,па да се конфронтираме по плоштади,да се “колиме“ по медиуми,предизвикувајте опозиција доколку ја има,впрочем тоа единствено ви преостанува вам,како што ним им преостанува демонстративно да истапат против вашите пропагандни активности.Значи предлогот е да се добие барем мало делче демократија,да излеземе од оваа изолација,за која не уверуваат дека не сме ја ни имале,ама мораме по 500 километри само за виза да патуваме и ора по амбасади да играме.Стрпете се мајкаму стара уште некој месец,па после не демонстрации,што сакате правете,ако треба и востанија дигајте оти вака сите вие им наштетувате само на Македонските граѓани кој ги држите несвесно во заложништво и безизлез!:toe:

J

Johnny Stulic

Гостин
Би сакал во оваа прилика да им порачам на сите добронамерни Македонци,да престанат со “курчење“ пред камери и со поставување камен-темелници барем во овие моменти кога над Македонија се прави мониторинг и скенирање од страна на НАТО и ЕУ какво што досега сме немале во историјата,за да не предизвикуваат револт и противење на групи и поединци кој се свесни дека поставување камен-темелници и брзоплетите одлуки за изградба на музеи,цркви,филхармонии се само лажна пропаганда за зголемување рејтинзи.
-Барем да добиеме визна либерализација ебаго,после тоа ако сакате не се симнувајте од лопата,секој ден по 10 објекти почнувајте,сечете ленти,осветувајте цркви,џамии или крстови,што ви душа сака правете,за да предизвикате револт кон оние кој не се партијски заслепени од “успесите“,па да се конфронтираме по плоштади,да се “колиме“ по медиуми,предизвикувајте опозиција доколку ја има,впрочем тоа единствено ви преостанува вам,како што ним им преостанува демонстративно да истапат против вашите пропагандни активности.Значи предлогот е да се добие барем мало делче демократија,да излеземе од оваа изолација,за која не уверуваат дека не сме ја ни имале,ама мораме по 500 километри само за виза да патуваме и ора по амбасади да играме.Стрпете се мајкаму стара уште некој месец,па после не демонстрации,што сакате правете,ако треба и востанија дигајте оти вака сите вие им наштетувате само на Македонските граѓани кој ги држите несвесно во заложништво и безизлез!:toe:

ABC Oportunistu belosvetski:smir:

Пак ќе јадат ќутек.:pos2:
Brej mazista .Kazi a sine ko ja mavna so koleno taa so cvikerite so nosese lenjir

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Само не ми е јасно едно.. кај беа студентиве да протестираат кога се загради кејот???:tapp::tapp::tapp:

Дозволиле болни комуњарски умови да им ги перат мозоците:jaj:

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Brej mazista .Kazi a sine ko ja mavna so koleno taa so cvikerite so nosese lenjir
Го кажав тоа на шала. Не смееше да има инциденти. Требаше да си протестираат дечките и да нема никакви проблеми.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Само не ми е јасно едно.. кај беа студентиве да протестираат кога се загради кејот???:tapp::tapp::tapp:

Дозволиле болни комуњарски умови да им ги перат мозоците:jaj:
Кејот го заградија оние кој ја купија по багателна цена единствената соодветна локација за изградба на црква на Скопскиот плоштад.Истите тие ги организираат “верниците“ на протести за црквата да се гради таму каде што по никакви стандарди не може да се изгради,ни по верски ни по урбано-архитектонски соодветни за црква услови.

F

FilipMacedon

Гостин
Jebote blagi rimski papa.....site pocnaa da go imitiraat frcko, a be frcko trend setter vo Makedonija... :) Sea mi e jasno zosto onoj portokaloviot portparol samo frcko pa frcko...vergla :)
Be Frcko grcko,е доста популарен тренд,особено за невладините

Ај едно прашање ,да имаше изградба на џамија,дали невладините и таа Архи Бригада(и паравојска си имаме:wink:) ке се кренаа,како за црквата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom