Насилства во Македонија

N

NikolaMKD91

Гостин
а ќе те бркаат со сирени на Партизанска заради расипано штоп светло :pos:
Ако мрчиш може и алфи да ти викнат. :D

BTW кога сме веќе кај алфите каде се тие јаки момци на Јанкулоска да реагираат кога се случуваат вакви работи ?? Нели тие беа страв и трепет на улица . Каде се бричените глави на братучедот ?? Тие знаат да покажуваат сила само во Аеродром, Центар, Карпош ... а во Чаир, Сарај, Стајковци предат како мачиња.

П

Пепси_

Гостин
Метропола хах.....мексички картел,не може да зауздат обични кретени

Член од
24 март 2010
Мислења
15.429
Поени од реакции
26.704
Треба периодов што доаѓа да се избере консезуален кандидат за претседател, па малце сега си играат со ќибрит.
Амбициозна игра реши да игра Аљи. Од консензуалност уште нема ниту к. Затоа сега ќе проба да ни наметне некој консензуален ко во 2001, кога „консензуално“ прифативме Рамковен договор. Само огромниот проблем е што овие тепачки не се ни одблиску доволни. А Аљи ќе станува се понервозен како што се наближува јануар.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.597
Поени од реакции
9.570
Полицијата ако сака може да ги среди овие “хулигани“ ама очигледно е дека не сака, да сакаа до сега ќе ги фатеа ќе добијат кривични пријави плус во станица еден ќотек па кога ќе носат модрици месец дена ќе видам дали пак ќе напаѓаат вака.

ne vredi policija, tie nemaat aber od krivicni, toa se kriminogeno pleme, edna krivicna plus minus za niv nema razlika,Samo glupi se tie od Stajkovci, ubavo go blokirale avtobusot so sarplaninici, izubi sve sto ke stignes vnatre pa posle do kaj ke odi neka odi, vaka ocigledno ne ja biduva,ama koga se glupi,koj im e kriv, gi fatile zivi i gi pustile, taka im treba, pak utre neka gi izmlatat i neka placat .

Член од
14 август 2006
Мислења
45.611
Поени од реакции
85.345

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.210
Поени од реакции
26.274
Амбициозна игра реши да игра Аљи. Од консензуалност уште нема ниту к. Затоа сега ќе проба да ни наметне некој консензуален ко во 2001, кога „консензуално“ прифативме Рамковен договор. Само огромниот проблем е што овие тепачки не се ни одблиску доволни. А Аљи ќе станува се понервозен како што се наближува јануар.

Што прогнозираш?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.429
Поени од реакции
26.704
И шо се десило?
Ништо никому.

Го сопреле аутобусот, па го пуштиле.

:tapp:
Под голем стрес биле. И се баби и дедовци. Плус некој од каурите извадил нож. А полицаецот непрофесионален наместо да го убие на лице место, му рекол само не бива така. Гледај Алсат ако не веруваш.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 14:12 ---
Што прогнозираш?
Зависи од меѓународна поддршка. Ама „консензуален“ кандидат не смеат да добијат. Или ако веќе го добијат, нека биде Грујо. Па нека си ја оконча кариерата така. А за насилствава, ништо чудно да почнеме да читаме дека вооружени групи се собираат негде.

N

NikolaMKD91

Гостин
Што прогнозираш?
Знам дека прашањево не е упатено кон мене, затоа ќе бидам краток и да не ја терам офтопик. Доколку намислиле ќе издејствуваат консензуален претседателски кандидат, а ние како и секогаш ќе премолчиме и ќе ја голтнеме кнедлата по незнам кој пат. Се разбира консензуален претседател ќе биде преодна фаза кон рамковен претседател за некои наредни избори.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Која црна полиција бе. Они се поупрпани од било кој, еден Агим Красничи со бандата негова им е газда у Идризово, му се клањаат од страв.

Без разлика што мислам дека ова што го прави е лудо,неразумно и рамно на мазохизам, особено кога станува збор за ќеркичката и тоа што све и свашта мора да трпи ради мајка и, јас похрабар човек од женава немам видено (или е храбра или е луда, трето нема), особено кога се знае со што се соочува секој ден.

http://www.youtube.com/watch?v=Nem9Uf1WLJk

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Mene ne mi e jasno sto praela policijata koga gi tepale nasive ili ja plakame samo da gi brani belite mecki.

Kajgana Shop

На врв Bottom