Нов сум на форумов,така да ако случајно забегам од темава кажете,не мора одма да ме банирате.
Како и да е ,многу ми е интересно кога ќе почнам дискусија околу тоа дека наши деца се тепани по автобуси и по деловите кај што браќата од Х националност се мнозинство,добивам одговор од типот...Не се сите такви..Ова мислам дека е најлошиот аргумент во свет.Многу нормално дека не се сите исти,но и сите Германци не биле исти во 2ра светска војна,ниту пак сите Турци не биле исти за време на Османлиското владеење.Дали тоа значи дека партизаните или пак комитите по таа логика не требале да се борат за своите идеали?Целта ми е дека тоа глупо демек прогресивно гледање на светот од типот абе види брат тоа се само индивидуи/не се сите такви/кој си ти да им судиш се приказни за мали деца кои квази либераливе што фураат мулти-култи филм ги продаваат се во името на лагата наречена соживот.Факт е дека,овде систематски се врши тивок геноцид врз Македонците.Населби кои биле порано речиси целосно македонски денеска е обратно и пак си веруваме на своите лаги од типот...абе знаеш брат,иднивидуи се тоа,не можеш така да збориш...Хах.