средношколкаЗначи нема да може утре на химна и знаме да присустува?
Штета.
средношколкаЗначи нема да може утре на химна и знаме да присустува?
Штета.
Нели сите школи на територија на аеродром пеат химна и веат знаме насабајле, како у војска, како на работна акција, како во fat camp.средношколка
Нас само не интересира колку ќе лежи, на крајот, а не колку пишува у некоја хартија дека ќе лежи.Изгледа таа е. Значи идефинитивно и обвинителството процени дека се работи за убиство како што сите се сомневавме. Приказните за напад и ножот се приказни измислени од адвокатот на убиецот. Казната е најмалку 5 години затоа што е под 21 година. Се надевам дека ќе добие најмалку 15.
Истото и мене ме плаши.Во државава законски е едно,извршување на законот е друго...Како и да е мислам дека ќе му дадат некоја симболична казна но ништо блиску колку засчужил.А во меѓувреме ме интересира дали вечно опресираниве ќе праат пак протести и против ова,или ќе засилат тактика на млатење наши деца во уште неколку автобуси...Нас само не интересира колку ќе лежи, на крајот, а не колку пишува у некоја хартија дека ќе лежи.
Нормално. секој кој му направил лошо на некој кафир е маченик на Исламот за нив и вреден да се подржи. (примери милион)....А во меѓувреме ме интересира дали вечно опресираниве ќе праат пак протести и против ова,или ќе засилат тактика на млатење наши деца во уште неколку автобуси...
Тоа секако.Целата нивна филозофија и претензии се вртат околу тоа.Они се невини мили албан4иња,кои се угнетувани од злобните славо-бугаро-фиромски опресори.Правењето жртва им е најдоброто оружје.Нормално. секој кој му направил лошо на некој кафир е маченик на Исламот за нив и вреден да се подржи. (примери милион)
Основните училишта во аеродром,не сите.Нели сите школи на територија на аеродром пеат химна и веат знаме насабајле, како у војска, како на работна акција, како во fat camp.
За жал сеуште не е измислена временска машина.Нас само не интересира колку ќе лежи, на крајот, а не колку пишува у некоја хартија дека ќе лежи.
Албанка е од Бојане...a koja nacionalnost bila zenskata .....
Девојчето е од Бојане значи најверојатно албанка. Но освен задоволување на нечии сугестии мислам дека нема врска од каде е девојчето. Заклучокот е дека оние македонски Албанци со племнски манири и воспитување а особено Косоварите во Македонија најчесто се колат помеѓу себе но на тоа не се посветува внимание.a koja nacionalnost bila zenskata ......