Насилства во Македонија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Пред некој ден слушам двајца старци еден албанец жената македонка и женаваму вика вика ние вака поминавме порано беше убаво пак си живевме убаво ама жал ми е за младиве
албанецов ма остај само си потврдија тоа е тоа

Племево не планира да се смири институците на системот се на негова страна одат против уништување на државата и се што е во нејзе сакат да ги натерат луѓето секојдневно да ја пљукат својата земја и да ја дадеме онака комотно

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
a koja nacionalnost bila zenskata .....epa nemoze goca sekade da postigne ,ja gledam na shitel ,i kako da vnimava na mavrovka ....sekojdnevno po nekoe bodenje ,pukanje ....beter od
LIBISKA DZAMAHIRIJA stanavme ....eh more ....malku ni e ....shto bi rekle crepovite "kuti ,siromashtija ,ama barem mirno e nema vojna ....

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Изгледа таа е. Значи идефинитивно и обвинителството процени дека се работи за убиство како што сите се сомневавме. Приказните за напад и ножот се приказни измислени од адвокатот на убиецот. Казната е најмалку 5 години затоа што е под 21 година. Се надевам дека ќе добие најмалку 15.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.100
Изгледа таа е. Значи идефинитивно и обвинителството процени дека се работи за убиство како што сите се сомневавме. Приказните за напад и ножот се приказни измислени од адвокатот на убиецот. Казната е најмалку 5 години затоа што е под 21 година. Се надевам дека ќе добие најмалку 15.
Нас само не интересира колку ќе лежи, на крајот, а не колку пишува у некоја хартија дека ќе лежи.

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Нас само не интересира колку ќе лежи, на крајот, а не колку пишува у некоја хартија дека ќе лежи.
Истото и мене ме плаши.Во државава законски е едно,извршување на законот е друго...Како и да е мислам дека ќе му дадат некоја симболична казна но ништо блиску колку засчужил.А во меѓувреме ме интересира дали вечно опресираниве ќе праат пак протести и против ова,или ќе засилат тактика на млатење наши деца во уште неколку автобуси...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.100
....А во меѓувреме ме интересира дали вечно опресираниве ќе праат пак протести и против ова,или ќе засилат тактика на млатење наши деца во уште неколку автобуси...
Нормално. секој кој му направил лошо на некој кафир е маченик на Исламот за нив и вреден да се подржи. (примери милион)
И на тие протести пак, по којзне кој пат ќе ги видиш двоаршинските мерки на нашата полиција, чие однесување само спореди го со истото при македонските протести. но, тоа е. фотељата е многу побитна од судбината на сопствениот народ, докажано многу пати.

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Нормално. секој кој му направил лошо на некој кафир е маченик на Исламот за нив и вреден да се подржи. (примери милион)
Тоа секако.Целата нивна филозофија и претензии се вртат околу тоа.Они се невини мили албан4иња,кои се угнетувани од злобните славо-бугаро-фиромски опресори.Правењето жртва им е најдоброто оружје.

А уште повеќе од нивниот непотребен протест ќе ме нервира протест од типот Стоп за Омразата!Протести финансирани од сите знаеме кого,и со какви цели.Ќе се соберат сите платени од страна и квази слободумни битија ќе свртат едно кругче воздух колку да ги фати со пароли Сите сме исти/Стон на насилството/Македонија има љубов за сите.Се надевам ќе ми поминат таквите пред зграда,барем со врела леќа да ги попарам :D

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Нели сите школи на територија на аеродром пеат химна и веат знаме насабајле, како у војска, како на работна акција, како во fat camp.
Основните училишта во аеродром,не сите.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Не е он никаков фактор нит за политичките партии од албанциве нит па за Македонскиве,така да не гледам причина да му се прават отстапки,да добива викенди,да добие домашен притвор и слично.Обично тоа го прават со по крупни sверки,од кои би имале корист во било која работа.

Како што беше случајот со еден наш(Македонец) по крупен криминалец кој што падна во една спектакуларна акција,а сега е во домашен притвор...а сите знаеме каков е тој домашен.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
a koja nacionalnost bila zenskata .....
Албанка е од Бојане...
Сум кажал сто пати, они меѓу себе секој ден се брцаат со ножеви, само тие вести не се интересни за јавноста и не добиваат медиумско внимание.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Убиецот од Кавадарци во притвор
Среда, 12 Ноември 2014 15:20

Триесет дена притвор му е одреден на 40-годишниот Тони С. од Кавадарци кој е уапсен поради сомнение дека е сторител на тројното убиство.

Тони беше уапсен вчера на градските гробишта во Кавадарци, откако во неделата со пиштол кој го поседувал со дозвола, со по еден куршум ги уби родителите и сестрата на својата поранешна сопруга Данче. Неговите жртви се Илија (61), неговата сопруга 56-годишната Билјана и нивната ќерка Снежана (33).

Кај Тони беше пронајден и пиштолот во кој имало уште два куршуми.
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/178413-VIDEO-Ubiecot-od-Kavadarci-vo-pritvor?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kurir/makedonija+(Курир+-+Македонија)

Овој треба бел ден да не види веќе.[DOUBLEPOST=1415804164][/DOUBLEPOST]
a koja nacionalnost bila zenskata ......
Девојчето е од Бојане значи најверојатно албанка. Но освен задоволување на нечии сугестии мислам дека нема врска од каде е девојчето. Заклучокот е дека оние македонски Албанци со племнски манири и воспитување а особено Косоварите во Македонија најчесто се колат помеѓу себе но на тоа не се посветува внимание.

Kajgana Shop

На врв Bottom