Насилства во Македонија

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ти сигурно си студент на политички науки прва година ? :)
Не сум студент и не сум прва година на факс ... имам скоро 28 години премногу сум стар за упишување на факсови ... а поготово па факсови за политика не фала !
Друже малку претера со твојот пост и грешиш со генерализациите ... постојат добри, чесни, културни и лојални граѓани на државава кои не се Македонци, не секој НеМакедонец по автоматизам е зло и треба да се уништи во гасна комора ... тоа што имаме диви хорди овдека(пак не генерализирам 100% сега за сите Албанци туку зборам конкретно за хордите и орките) кои беснеат ко да се на дивиот запад од пред 2 века е друга работа но да се стават сите малцински групи во еден ист кош и да се осудат на смрт е премногу фашистички и неможам да се согласам со такво нешто ! позз

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.532
му пишаа на Јанко на скајп, мораше да го објави спинов дека опозоцијава ги организирала овие од Ѓорче.
И оваа свињава Боцевски, он најде да збори за самопрогласени експерти, му ебам дегенот глуп, се нашле две свињи ми грофтаат глупости на ТВ у онаа кочината Сител ( после зашто ги рашамарале вчера ).

Македонците памтеле вика овој Боцевски дупнатиов куртон

Еве ја ко Македонец што памтам

Колку денес беа приведени и истепани, колку во Гостивар кога се кршеа локали на македонци, и засекогаш ќе памтам дека во изминативе години МВР македонецот го третира ко граѓанин од втор ред во однос на албанците, дека секој оној кој деструктивно влијае врз рејтингот на власта е опозиција и соросоид иначе зашто би протестирал поради неправда нанесена врз македонското население нели, дека е изводливо кога цел државен врв е на Плоштад буквално ниту една безбедносна камера да не работи и баш види ти случајност тогаш беше убиен брутално Мартин а се криеа низа јаки лица од МВР кои беа до телото и истото го преместуваа од место на злостор на друга локација, и тн и тн, да не давам мал милион други примери кои у секоја нормална држава би имале бетер реакција од народот, за оставки и превземања на одговорност муабет да не правам.
Е свињо една ретардирана и искривена, е тоа се памти бе смрдеж еден глуп, само го чекам денот кога ние ко народ ќе бидеме свесни за ова, повеќето, и кога таквите ко тебе, курир и остали продадени полтронски пички ќе бидете рашљакани се дур не ви дојде памет и не сватите каква ретардирана раја сте биле, дури и у вакви моменти земале го делат македонецов еј, не ми се верува какви мршојадски пичкетини се.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Драги почитувани сакани и ценети сограѓани Албанци,

Јас имам 2 многу добри другарки Албанки и сеуште се дружам со нив.
Имам само едно да им порачам на Албанците, ве молам почекајте не да се иселиме, дајте ни само 5 - 10 години, верувајте нема да постои Македонски народ, па зарем не гледате дека наталитетот ни е на нула? Наши генерации не раѓаат деца, наши генерации веќе со едната нога се во странство, и немојте да мислите дека сакаат да заминат заради вас Албанците! НЕ нене... тие заминуваат зашто тука не можат да извадат парче леб.... за жал Македонија е пропадната држава.

Почитувани сограѓани Албанци, Македонија е Ваша, и нема потреба да не убивате, и без тоа ќе се отселиме во странство барајќи си го парчето леб. Не ми е јасно зашто не убивате што сме ви направиле, зарем не заслужуваме да живееме и ние, каков таков гастарјбајтерски живот крпен, не во Македонија бре Браќа мили, Македонија е Ваша слободно земете ја.
Ај не треси зелени.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На саем за печурки виа Васиљ
Жими мајка да не му го прочитав статусот ни на крај памет немаше да ми дојде Хорхе. Затоа се изнасмеав.
Каква држава мајко мила. :pos:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
добро бе одамна го имам баталено тоа прасето дебело,зошто се вклучувате во емисија која дава извртени факти веќе времиња наназад откако доби работодавец

батали

очигледно е дека ни треба стратегија и организирање против планинците,пример ВЕЛАМ ПРИМЕР во загрозени места каде се движат секој поединец да има свирче со определен звук кое би го употребил доколку е во опаснос или забележил дека некој е во опасност па да ги јадат копачите,секирите и ножевите овојпат вистинските личности..........секое маало да си има некаква организација,да се копира нешто од Израелците,треба да се смени односот према кољачите,зошто да плачиме ние,доста беше.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Сеа Латас ќе ја пофали полицијата дека убиството е решено за помалку од 24 часа..

Член од
4 март 2013
Мислења
147
Поени од реакции
134
ОВОЈ КОТЕВСКИ ОД КУРОВ ДА МИ НАПУШИ ДАЛИ САКА НЕКОЈД А ГОЦИЦА ДА ГО ПРАША?​

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Па не јадат ниту ќотек ниту кур примаат у гз,ради тоа идат кај Албанците.Да јадат ќотек у маало ради тоа,и да не им се симнуваат звезди на такви курвичиња,ќе биде друга песната.
Џеткундо ама ти е интелектуален постов брат ... :)

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
МВР го расчистила убиството ШИТЕЛ се надминува

S.L

Желба по титула :D
Член од