aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
ne be ne gi ne gi tepaa mnogu, samo ne ja znaea salata mzt pa probaa da izbegaat od pogresna vrata i nagazija na mina
Прво, јас нема што да ти објаснувам тебе или на некој друг квази навивач. Најубаво ке ви објасни дотичниот геј од Сити Парк Бојс ако воопшто го знае „храбриот„ чин на „крадење„ на знамето. За тој чин ни во нивната навивачка група не си знаат пошто им е срам да го кажат. Затоа додека не добиете одговор од некој од нежните момчиња, од мене нема да добиете никакво објаснение, пошто врска немате за случувањата на нашата навивачка сцена, ниту па заслужувате да ги знаете...затоа не замарајте додека не добиете одговор од „храбрите крадци„А ке објасни некој од вас ?Тоа што треба да го објасни :pos2::pos2::pos2::pos2:За куманот се фативте,ц.ц.ц.ц.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Neznam za toa ... objasni mi ti ... i ne sum mnogu mnogu fan samo sakav da ti kazam deka bevme najdobrite vo makedonija i daleku daleku ke ostaneme najdobri vo koreografija transparenti i bla bla ... neznam ni od kaj si ti t.e na kogo si fan ne sum ni cul za tie drugi .. ali koga ke go napravite ova ti rekov zakaci sliki tuka da vidime ..a za toa vreme ucete od ovaАјде де кај е сега тој Куманот што се јачаше толку, дај нека објасни што се случило сите сме нестрпливи чекаме да ни каже...
Ako e taka bravos.Da se nadevame deka ke se vrati kosarkata vo Kumanovo pa da zazivee Kumanovo na kosarkarsi plan i publikata dase vrati vo sala...Neznam za toa ... objasni mi ti ... i ne sum mnogu mnogu fan samo sakav da ti kazam deka bevme najdobrite vo makedonija i daleku daleku ke ostaneme najdobri vo koreografija transparenti i bla bla ... neznam ni od kaj si ti t.e na kogo si fan ne sum ni cul za tie drugi .. ali koga ke go napravite ova ti rekov zakaci sliki tuka da vidime ..a za toa vreme ucete od ova
I Me Mrzi da zakacuvam drugi sliki ... bla bla mislam deka e dovolno ..
a koga sme kaj tepackite i neredite ... toa e seljacka rabota ali aj koga sakas neka bide taka... look this pictures ..
p.s Govorete Makedonoski
I ne se foliraj mnogo mnogo...ne deka sum od kumanovo i deka si go falam svojot tim ..ama navistina "bevme" najdobra publika ... a ti sto sakas zbori i drugite kako kradat transparenti .. haha smesna rabota hahah
A i Pozdrav Do site tie na forumot sto velat deka kumani go jadele kurot i bla bla ... bravo za vas ednas u zivot ste tepale kumanovec .... btw kaj i da vidite kumanovec begate kako picki .... znaete deka sme najludite vo Makedonija...ali na kogo da dokazuvas ... da ti dadam snimki od ovaa godina kaj kumanovci tepaat 10 skopski picki na zurka vo ohrid .. da vidis sto se desava ??
Ти разбираш дека ова се слики од една сезона, дека сте постоеле само клубот кога имал пари, сега нигде ве нема, а тоа покажува какви пички од луѓе сте. Само кога има пари мислите дека сте јаки. Околу тоа дека не си слушнал за Фемили Аеродром... па како ќе слушнеш не постоите веќе 8 години, а кој колку бегал кога ќе видел кумановец... јас ти кажав да објасниш тука пред сите за случката во Јане Сандански и немој да се правиш дека не знаеш за таа случка чим си дошол тука да провоцираш ти си еден од Куманите. и не лажи дека те мрзи да закачуваш други слики кога сите слики ви се од една сезона, и сите клипови на YouTube ви се од таа истата сезона кога спонзор беше Даравелски. Како можеш да кажеш дека сте најдобри кога сте постоеле само 2 години? Само ги жалам таквите како тебе...ако убаво е да си се тешиш, ние си гледаме кошарка секоја година, за разлика од вас кој служите само за перење на пари.Neznam za toa ... objasni mi ti ... i ne sum mnogu mnogu fan samo sakav da ti kazam deka bevme najdobrite vo makedonija i daleku daleku ke ostaneme najdobri vo koreografija transparenti i bla bla ... neznam ni od kaj si ti t.e na kogo si fan ne sum ni cul za tie drugi .. ali koga ke go napravite ova ti rekov zakaci sliki tuka da vidime ..a za toa vreme ucete od ova
I Me Mrzi da zakacuvam drugi sliki ... bla bla mislam deka e dovolno ..
a koga sme kaj tepackite i neredite ... toa e seljacka rabota ali aj koga sakas neka bide taka... look this pictures ..
p.s Govorete Makedonoski
I ne se foliraj mnogo mnogo...ne deka sum od kumanovo i deka si go falam svojot tim ..ama navistina "bevme" najdobra publika ... a ti sto sakas zbori i drugite kako kradat transparenti .. haha smesna rabota hahah
A i Pozdrav Do site tie na forumot sto velat deka kumani go jadele kurot i bla bla ... bravo za vas ednas u zivot ste tepale kumanovec .... btw kaj i da vidite kumanovec begate kako picki .... znaete deka sme najludite vo Makedonija...ali na kogo da dokazuvas ... da ti dadam snimki od ovaa godina kaj kumanovci tepaat 10 skopski picki na zurka vo ohrid .. da vidis sto se desava ??
Ти разбираш дека ова се слики од една сезона, дека сте постоеле само клубот кога имал пари, сега нигде ве нема, а тоа покажува какви пички од луѓе сте. Само кога има пари мислите дека сте јаки. Околу тоа дека не си слушнал за Фемили Аеродром... па како ќе слушнеш не постоите веќе 8 години, а кој колку бегал кога ќе видел кумановец... јас ти кажав да објасниш тука пред сите за случката во Јане Сандански и немој да се правиш дека не знаеш за таа случка чим си дошол тука да провоцираш ти си еден од Куманите. и не лажи дека те мрзи да закачуваш други слики кога сите слики ви се од една сезона, и сите клипови на YouTube ви се од таа истата сезона кога спонзор беше Даравелски. Како можеш да кажеш дека сте најдобри кога сте постоеле само 2 години? Само ги жалам таквите како тебе...ако убаво е да си се тешиш, ние си гледаме кошарка секоја година, за разлика од вас кој служите само за перење на пари.
П.С. Ако веќе ми покажуваш извадоци од весници, ќе те замолам да го видиш аватарот на Аеродромка извадок од весникот Екипа.
Аеродромци зашо се буните на се и сешто? зашо се правите оти вии се знаате и сте најјаки... сликите кажуват се.. а фемили не сум видел да има убава кореографија од типот на кумани...
Они биле најдобри не викаме сега а ако се врати кошарката во Куманово верувам дека пак ќе бидат најдобри.:helou:kako moze da e nekoj najdobar a da ne postoi... toa nekako ne mi e jasno
Они биле најдобри не викаме сега а ако се врати кошарката во Куманово верувам дека пак ќе бидат најдобри.:helou:
Ako e taka bravos.Da se nadevame deka ke se vrati kosarkata vo Kumanovo pa da zazivee Kumanovo na kosarkarsi plan i publikata dase vrati vo sala...
Аеродромци зашо се буните на се и сешто? зашо се правите оти вии се знаате и сте најјаки... сликите кажуват се.. а фемили не сум видел да има убава кореографија од типот на кумани...
Вие па сиротите откривте дека во Македонија некогаш постоела навивачка група по име Кумани од кога се поставија слики на топиков па уште и заклучивте дека имаат најдобри кореографии во МакедонијаА и исечокот од весникот Симич " Полошо од Авганистан " мислам дека кажува се, многу ми е жал за Кумани што така се распаднаа да се надеваме дека ќе се вратат на трибините.
Дефинитивно во Македонија никој нема направено подобра кореографија од нив.
П.С Текстот ме потсеќа на изјавата на Амир, кога фени изгуби со 1 кош разлика во Струмица.
" Што ќе се десеше ако победевме " ?