Навивачки групи во Македонија

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.588
ти бе дете глуп си или со сила се прајш или на спремање одиш за глупости абе сите те гледаат што пишиш
од цела Македонија централното подрачје т.е. битоласкиот прилепскиот и велешкот дијалект и немој да се брукаш тука прочитај нешто после пиши или ако не знајш прашај не е срамота оди на под форумот историја прашајги модераторите ќе ти кажат тоа е гледаќе на крсте мисирков и после го продолжил конески или кој беше кога го правеле литературниот јазик :tapp:
пс. крсте мисирков во македнските работи исто така има кажано дека најдобро за Македонија ќе биди главен да е Битола бидејќи се наоѓа на срдина и има најмало влијание на странските пропаганди
Биди сигурен дека имам повеќе години од тебе пошто на тебе ти се смее цел форум доказ за тоа е само твојот потпис '' BITOLA THE CAPITAL CITY OF MACEDONIA '' :vozbud: хахахахахахах тоа може да биде само во твојот СОН :pos2: САМО ТИ СОНУВАЈ ДЕКА БИТОЛА Е ГЛАВЕН ГРАД :pos2:

Ти си тотално напатен искомплексиран и болен човек и неможеш да се помириш со фактот дека Скопје е главен град на Македонија.

Иначе зборовите од твојот пост што се со поголем фонт, размисли дали се на литературен јазик. Поздрав

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328
Биди сигурен дека имам повеќе години од тебе пошто на тебе ти се смее цел форум доказ за тоа е само твојот потпис '' BITOLA THE CAPITAL CITY OF MACEDONIA '' :vozbud: хахахахахахах тоа може да биде само во твојот СОН :pos2: САМО ТИ СОНУВАЈ ДЕКА БИТОЛА Е ГЛАВЕН ГРАД :pos2:

Ти си тотално напатен искомплексиран и болен човек и неможеш да се помириш со фактот дека Скопје е главен град на Македонија.

Иначе зборовите од твојот пост што се со поголем фонт, размисли дали се на литературен јазик. Поздрав
ако си поголем од мене тогаш си срам за годините па и пиши на профилот не се срами а тоа за главен град сум за тоа нема ништо смешно ете пример за енциклопедијата кога беа протестите на ш....е се собраа кај вас да беше Битола главен град што ќе правеа со автобуси ќе ги носеа да протестираат или овие од кај нас малкуте ќе излезеа тоа тешко и не сум ни напатен ни искомлесирам да е поубав град ск да се тоагш да ама вака не бе брат ни накрај памет тоа ни ми иди и кој пати од коплекси се гледа кога и вистината пример за јазикот само за тебе не е така друго јас ни еднаш не сум посторал кај вас на фан клубовите а вие од ум не можте да не извадите и чудно муе што овие другите ск не те подучат малку
п.с. зошто другите ск не реплицираат на моите претходни постови ако се сложвате со мене кажете си слободно не се срамите таа е вистината
и од сега ти така наречен патриот си на игнор листа кај мене оти врска немаш :kesa:што збораш
а тие зборови што си ги потчкртал тоа е само од брзање односно мои гршки и нема ништо страшно во тоа па и толку ми е сколијата :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
абе вие уште си играте курташак:tapp:
од двајца "патриоти" и двајцата се расправате кој е поголем ЛОКАЛ-патриот:pusk:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ако си поголем од мене тогаш си срам за годините па и пиши на профилот не се срами а тоа за главен град сум за тоа нема ништо смешно ете пример за енциклопедијата кога беа протестите на ш....е се собраа кај вас да беше Битола главен град што ќе правеа со автобуси ќе ги носеа да протестираат или овие од кај нас малкуте ќе излезеа тоа тешко и не сум ни напатен ни искомлесирам да е поубав град ск да се тоагш да ама вака не бе брат ни накрај памет тоа ни ми иди и кој пати од коплекси се гледа кога и вистината пример за јазикот само за тебе не е така друго јас ни еднаш не сум посторал кај вас на фан клубовите а вие од ум не можте да не извадите и чудно муе што овие другите ск не те подучат малку
п.с. зошто другите ск не реплицираат на моите претходни постови ако се сложвате со мене кажете си слободно не се срамите таа е вистината
и од сега ти така наречен патриот си на игнор листа кај мене оти врска немаш :kesa:што збораш
а тие зборови што си ги потчкртал тоа е само од брзање односно мои гршки и нема ништо страшно во тоа па и толку ми е сколијата :)
А како да Битола е поубав град од Скопје а?? не треси бе ај подобро пушти си youjizz и издр*ај си го еднаш наместо ти да кажуваш овде кој и што сте вие...како докажуваш дека е поубав град,тоа дека нема Албанци? тоа не е доказ бе дечкооо секоја голема метропола има малцинства или повеќе разни народи...не е ова Битола со 10 илјади народ па да биде чист....

уште еден пример:
Зошто онда тие вашите воџи на чкембари се жалат по клипови дека е се во Скопје...или тоа нема везе...и после ти најде да збориш за комплекси!!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328
А како да Битола е поубав град од Скопје а?? не треси бе ај подобро пушти си youjizz и издр*ај си го еднаш наместо ти да кашуваш овде кој и што сте вие...како докажуваш дека е поубав град,тоа дека нема Албанци? тоа не е доказ бе дечкооо секоја голема метропола има малцинства или повеќе разни народи...не е ова Битола со 10 илјади народ па да биде шист....

уште еден пример:
Зошто онда тие вашите воџи на чкембари се жалат по клипови дека е се во Скопје...или тоа нема везе...и после ти најде да збориш за комплекси!!!
како прво не мешај баби и жаби едно е да се има малцинство во градот друго е да се над 25% односно цела десна стран да е нивна и да се нема пристап ниту за полиција па камоли за Македноскиот народ на обичана утакмица не се можа да се гостува
за тие клипови што збораш се од пред дваесет години и такае дека се се прави во ск тоа никој не го одрече само прашањето е за кој ?
каде од сто кура деца се собрале од цела Македонија и сега сите ќе се правите како викаат на тв стари ск госпдо да чува и да брани од вакви ск а да стари ск
ај нема врска ја заебафме темата друга беше а ние за ск :helou:туриму пепел не вреди

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
како прво не мешај баби и жаби едно е да се има малцинство во градот друго е да се над 25% односно цела десна стран да е нивна и да се нема пристап ниту за полиција па камоли за Македноскиот народ на обичана утакмица не се можа да се гостува
за тие клипови што збораш се од пред дваесет години и такае дека се се прави во ск тоа никој не го одрече само прашањето е за кој ?
каде од сто кура деца се собрале од цела Македонија и сега сите ќе се правите како викаат на тв стари ск госпдо да чува и да брани од вакви ск а да стари ск
ај нема врска ја заебафме темата друга беше а ние за ск :helou:туриму пепел не вреди
Скопје е погрд град,јас скопјанец ќе ти признаам,СКОПЈЕ Е ГРДОСИЈА ОД ГРАД.Ама за малцинствата неможеш да збориш,нас Сарај,населба што во ниедна нормална земја не би била дел до град ни е придодадена(Сарај 98% албанци на попис).

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
So e bitola ubava be Sirok Sokak samo, drugoto ruralen predel, tuku za toa GLaven grad na obdineta makedonija, daj ne si go iskazuvaj javno komplexot molim te, ili kako idese ona vaseto: '' DA ZIVEE, DA ZIVEE NEZAVISNA BITOLA'' haha dobri ste nema sto, ni edna firma nemate asalna u toa seloto vase ziveete na grb na iselenicite ke mi solite pamet ovdeka c c c MALOGRAGANSTINA

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
4 избришани мислења, продолжете без спомнување на кодификација на литературен јазик, чив контингент 2001 бил во Танушевци и слични офтопици ...:wink:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328
So e bitola ubava be Sirok Sokak samo, drugoto ruralen predel, tuku za toa GLaven grad na obdineta makedonija, daj ne si go iskazuvaj javno komplexot molim te, ili kako idese ona vaseto: '' DA ZIVEE, DA ZIVEE NEZAVISNA BITOLA'' haha dobri ste nema sto, ni edna firma nemate asalna u toa seloto vase ziveete na grb na iselenicite ke mi solite pamet ovdeka c c c MALOGRAGANSTINA
се гледа дека немаш излезено од населбата твоја никаде на друго место и да знаеш прво треба да ја прошеташ Македонија и Битола па да збораш
не е се вистина што ќе прочиташ на нет или што некој ти кажал или си слушнал излези малку прошетај не е само комјутерот :toe:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
hahaah decko ti na mene mi zboris za setanje niz MAKEDONIJA???!!!! Sedi si miren ziti se ne ti trebase postov ama bas ic

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Горан16таа

Не соли памет не се прај глуп со сила може?Во битола нема ш*паци?И шо к*р ако нема?Освен овие горенаведениве друго на скопје што му е мана?Што има у битола шо нема у скопје?можда идиоти ко тебе што сањаат дека еден битола ќе биде една голема метропола.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.585
"Браво" зa неколку членови на ФА кои се дел од Пирати и срамен потег што го истакнаа нивното знаме нзаедно со пиратите. Така иде тоа, фудбал Вардар, кошарка МЗТ и ракомет Металург. СРАМОТА!!!!!!!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Neznam iskreno so ocekuvas od takva grupa ? I pak davajte im n tribina so F.A dukseri i maici da vi setaat .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.585
Neznam iskreno so ocekuvas od takva grupa ? I pak davajte im n tribina so F.A dukseri i maici da vi setaat .
Да не претеруваме сега, али кај нас има многууууу од ФА. А ова што го направија 4-5 нивни члена треба да си го решат самите... со еден добар ќотек за виновниците:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom