/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
ете ви подфорум за литература и ГИТЛА таму
http://forum.kajgana.com/forumdisplay.php?f=19
http://forum.kajgana.com/forumdisplay.php?f=19
Биди сигурен дека имам повеќе години од тебе пошто на тебе ти се смее цел форум доказ за тоа е само твојот потпис '' BITOLA THE CAPITAL CITY OF MACEDONIA '' хахахахахахах тоа може да биде само во твојот СОН :pos2: САМО ТИ СОНУВАЈ ДЕКА БИТОЛА Е ГЛАВЕН ГРАД :pos2:ти бе дете глуп си или со сила се прајш или на спремање одиш за глупости абе сите те гледаат што пишиш
од цела Македонија централното подрачје т.е. битоласкиот прилепскиот и велешкот дијалект и немој да се брукаш тука прочитај нешто после пиши или ако не знајш прашај не е срамота оди на под форумот историја прашајги модераторите ќе ти кажат тоа е гледаќе на крсте мисирков и после го продолжил конески или кој беше кога го правеле литературниот јазик
пс. крсте мисирков во македнските работи исто така има кажано дека најдобро за Македонија ќе биди главен да е Битола бидејќи се наоѓа на срдина и има најмало влијание на странските пропаганди
ако си поголем од мене тогаш си срам за годините па и пиши на профилот не се срами а тоа за главен град сум за тоа нема ништо смешно ете пример за енциклопедијата кога беа протестите на ш....е се собраа кај вас да беше Битола главен град што ќе правеа со автобуси ќе ги носеа да протестираат или овие од кај нас малкуте ќе излезеа тоа тешко и не сум ни напатен ни искомлесирам да е поубав град ск да се тоагш да ама вака не бе брат ни накрај памет тоа ни ми иди и кој пати од коплекси се гледа кога и вистината пример за јазикот само за тебе не е така друго јас ни еднаш не сум посторал кај вас на фан клубовите а вие од ум не можте да не извадите и чудно муе што овие другите ск не те подучат малкуБиди сигурен дека имам повеќе години од тебе пошто на тебе ти се смее цел форум доказ за тоа е само твојот потпис '' BITOLA THE CAPITAL CITY OF MACEDONIA '' хахахахахахах тоа може да биде само во твојот СОН :pos2: САМО ТИ СОНУВАЈ ДЕКА БИТОЛА Е ГЛАВЕН ГРАД :pos2:
Ти си тотално напатен искомплексиран и болен човек и неможеш да се помириш со фактот дека Скопје е главен град на Македонија.
Иначе зборовите од твојот пост што се со поголем фонт, размисли дали се на литературен јазик. Поздрав
А како да Битола е поубав град од Скопје а?? не треси бе ај подобро пушти си youjizz и издр*ај си го еднаш наместо ти да кажуваш овде кој и што сте вие...како докажуваш дека е поубав град,тоа дека нема Албанци? тоа не е доказ бе дечкооо секоја голема метропола има малцинства или повеќе разни народи...не е ова Битола со 10 илјади народ па да биде чист....ако си поголем од мене тогаш си срам за годините па и пиши на профилот не се срами а тоа за главен град сум за тоа нема ништо смешно ете пример за енциклопедијата кога беа протестите на ш....е се собраа кај вас да беше Битола главен град што ќе правеа со автобуси ќе ги носеа да протестираат или овие од кај нас малкуте ќе излезеа тоа тешко и не сум ни напатен ни искомлесирам да е поубав град ск да се тоагш да ама вака не бе брат ни накрај памет тоа ни ми иди и кој пати од коплекси се гледа кога и вистината пример за јазикот само за тебе не е така друго јас ни еднаш не сум посторал кај вас на фан клубовите а вие од ум не можте да не извадите и чудно муе што овие другите ск не те подучат малку
п.с. зошто другите ск не реплицираат на моите претходни постови ако се сложвате со мене кажете си слободно не се срамите таа е вистината
и од сега ти така наречен патриот си на игнор листа кај мене оти врска немаш :kesa:што збораш
а тие зборови што си ги потчкртал тоа е само од брзање односно мои гршки и нема ништо страшно во тоа па и толку ми е сколијата
како прво не мешај баби и жаби едно е да се има малцинство во градот друго е да се над 25% односно цела десна стран да е нивна и да се нема пристап ниту за полиција па камоли за Македноскиот народ на обичана утакмица не се можа да се гостуваА како да Битола е поубав град од Скопје а?? не треси бе ај подобро пушти си youjizz и издр*ај си го еднаш наместо ти да кашуваш овде кој и што сте вие...како докажуваш дека е поубав град,тоа дека нема Албанци? тоа не е доказ бе дечкооо секоја голема метропола има малцинства или повеќе разни народи...не е ова Битола со 10 илјади народ па да биде шист....
уште еден пример:
Зошто онда тие вашите воџи на чкембари се жалат по клипови дека е се во Скопје...или тоа нема везе...и после ти најде да збориш за комплекси!!!
Скопје е погрд град,јас скопјанец ќе ти признаам,СКОПЈЕ Е ГРДОСИЈА ОД ГРАД.Ама за малцинствата неможеш да збориш,нас Сарај,населба што во ниедна нормална земја не би била дел до град ни е придодадена(Сарај 98% албанци на попис).како прво не мешај баби и жаби едно е да се има малцинство во градот друго е да се над 25% односно цела десна стран да е нивна и да се нема пристап ниту за полиција па камоли за Македноскиот народ на обичана утакмица не се можа да се гостува
за тие клипови што збораш се од пред дваесет години и такае дека се се прави во ск тоа никој не го одрече само прашањето е за кој ?
каде од сто кура деца се собрале од цела Македонија и сега сите ќе се правите како викаат на тв стари ск госпдо да чува и да брани од вакви ск а да стари ск
ај нема врска ја заебафме темата друга беше а ние за ск :helou:туриму пепел не вреди
се гледа дека немаш излезено од населбата твоја никаде на друго место и да знаеш прво треба да ја прошеташ Македонија и Битола па да зборашSo e bitola ubava be Sirok Sokak samo, drugoto ruralen predel, tuku za toa GLaven grad na obdineta makedonija, daj ne si go iskazuvaj javno komplexot molim te, ili kako idese ona vaseto: '' DA ZIVEE, DA ZIVEE NEZAVISNA BITOLA'' haha dobri ste nema sto, ni edna firma nemate asalna u toa seloto vase ziveete na grb na iselenicite ke mi solite pamet ovdeka c c c MALOGRAGANSTINA
Да не претеруваме сега, али кај нас има многууууу од ФА. А ова што го направија 4-5 нивни члена треба да си го решат самите... со еден добар ќотек за виновницитеNeznam iskreno so ocekuvas od takva grupa ? I pak davajte im n tribina so F.A dukseri i maici da vi setaat .