А ти кажи ми на колку гостувања си бил ?:bip: А за твоја информација кошарката во Битола се крена во последните неколку години.Гледам нешто лупаш глупи мислења кај ке стигниш
само терај си така не мислам да дискутирам поќе со тебе
Тооо мајсторе сув4о...Тоа се чекаше од твоја страна,да се испосереш до крај и секако да не дадеш одговор...Влагаш у дискусија без аргументи и без никаква можност да победиш некого у нормална дискусија па сеа ја работата ја тераш на навреди или па нешто трето...Не сум глуп па тебе да ти враќам ...
Ако се кренала кошарката во Битола тогаш зашто и навивањето не се крене ??? Прост е одговорот...Имате екипа од средина на табелата и не сакате да се замарате со екипа за која знаете дека реален домет и е 1/4 финале...Ако имавте јака екипа(први 3 на табела) тогаш ќе имавте бројка на трибина и ќе можеше нормален муабет со тебе да се води...Али неее, ти мислиш дека Чкембари ако 3 пати биле на утакмица на баскет може да се наречат симбол за баскет-навивање во земјава...Си се заебал малце, Козари се подобри од вас...Ученикот ќе го престигне учителот за некој месец..:wink:
Како и да е, ја со ФА иам идено на 3 гостувања и тоа сите 3 беа лани...2 Кавадарци и едно у Охрид...Ако мислеше на таа карта да ме заебеш гадно си се излажал...Мене не ме интересира ти на колку гостувања си бил, него ме интересира зашто Чкембари ги нема на трибина за КК Пелистер да навијаат ????
Ако немаш одговор , немој да се бламираш и да пишуваш ...