Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2020
Мислења
89
Поени од реакции
154
Господине јас да ви кажам нешто , вие сте тие кои што ги воспитувате вашите дечиња да мрзат "славомакедонци" , да го поделат и ова малце свето парче земја што ни останало , вие ја гледате оваа држава само за крадење , убивање , злоупотреба , и све најлошо и посакувате , вие негирате еден цел милионски народ разделен на сите страни во светов .
Македонските навивачки групи само си го сакаат , слават , и ценат своето и никогаш не навлегле во туѓото , а секој кој што ке допре каде што не треба ке изгоре , дали бил бугар , србин , грк , албанец ......во тоа биди сигурен.
А ние не сме ничиви за некој да не продаде , гледам вас ве продаваат и проституираат по светов , ве бркаат и Англичани , сега и Италијаните , останува еден ден да ве ПРОДАДАТ стратешкиот партнер САД па да останите нигде , убав ден и гледај си за себе , и вие се колневте во Италијани па последнава утакмица ви го извадија курот , исто како и Турците , позз.
Neikem da navlagam u ovie temi posto zborot zborot nema da go pobedi no samo da daden moe mislenje kratko a nemora da me repliciras veke , vie ka nerot ste vlegle u eden film sto ispagate tolku smesni i vi se smee cel svet so toa a da ne zborime za komsiive okolu nas , trebe da vi e jasno nikoj nikogo ne uci da podeluva samo ja uca historiata PAZI sto ne sme ja pisale mie deka u ovie prostori kako sto i koj ziveel ama posto ste vlezeni u nekoj si fillm ke ide vreme dur da se ubedis.

Eve kolku stranici ve citam kako se cudite i gi navregate groberive ili pa delije sto se tuka gi narekuvate nekojsi predavnici neznam kako nevie jasno poveceto od niv imaa serpsko poteklo neznam sto ve maci problet kai vas e sto koi ne zbori albanski u derzavava trebe da e makedonec pa neee druze razberi toi vika bugarin e ovia vikaa ne toj predavnik bil :icon_lol: .

Navlagas u nekoi temi sto nema potreba sme a kradele mie derzavava pa kai ti se patriotive tvoi da ne ti gi nabrojam site sega ovde so mu ebaja majkata i izbegaja molimte , Ok moze da ne se sakame toa go znaeme i dvete strani no mora da se pocituvame cim ziveeme tuka kratko i jasno.
 
Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.173
Ok moze da ne se sakame toa go znaeme i dvete strani no mora da se pocituvame cim ziveeme tuka kratko i jasno.
Не знам дали бладам пошто ова не се чита секој ден, па уште помалце од балист :ROFLMAO:
Кога ќе застанеш мирно на химна и ќе кренеш знаме тогаш ќе се почитуваме. Се додека вадите Учк знамиња не знам како мислиш дека ќе те почитува некој.

Можеби у политика се игра на таа карта али со 90% од нас смртници обични живот/соживот нема да имате. Да не навлагам дека со новите генерации е бетер пошто ни македонски јазик не ги учите а во наши школи одите. Али тоа е јбг.
 
Член од
28 февруари 2023
Мислења
130
Поени од реакции
539
356A0D6D-5FBC-4B71-B8DB-2487E204CCC6.jpeg 778C00AE-A29E-4846-9038-F011DEB5D77C.jpeg
Финале куп на Македонија , 2011 ретро.
Пелистер - Металург . Утакмица со жар во двата тима домашни ракометари , од кои во Пелистер во првата постава пола беа ветерани ракометари:)
Ги има и на УТ повеќе делови од цела утакмица , на крајот инциденти и незнам и уште се чудам , стално после натпревар незадоволството се изразуваше со фрлање на тапаните втерен хаха. Муабетот ми е колку појќе луѓе имавме , жар имаше многу на вакви утакмици , секоја утакмица некоја нова случка. Спортски и навивачки поздрав. Се гордеам со нашиот Пелистер и со Чкембари , поединци пробале да ни го оцрнат името , но сите биле отстранети и не се доближват ни 5 метра до трибина.
 
B

BigMac

Гостин
Член од
30 август 2012
Мислења
3.391
Поени од реакции
5.759
Каква врска има ова со Комити,овој незнае што пишува под седативи е цел живот.Ако почнеме да дебатираме на темава околу напишаново од овој нека се затвори темава засекогаш.
Па баш дека нема врска , а си зел со право да ве етикетира (buy the way премиер ни беше)
Треба малку да се позанимавате со него после ова , оти се меша кај шо не му е место .
 
B

BigMac

Гостин
Треба малку да се позанимавате со него после ова , оти се меша кај шо не му е место .
Вакви како овој може за секој да напишат што сакаат може и за вас ,нас за сите,ништо не му можат,ние како навивачи најмалце.Да бевме саглам држава он и таквите како него одамна ќе беа каде што им е местото.
 
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.358
Поени од реакции
37.184
Па баш дека нема врска , а си зел со право да ве етикетира (buy the way премиер ни беше)
Треба малку да се позанимавате со него после ова , оти се меша кај шо не му е место .
Во немоќ на подобрување на животниот стандард на граѓаните, полесно е вака да се пише нешто колку да има за што да се збори во моменти кога темата Комити-Гробари е актуелна.

Како не му сметаше знамето на грчките андарти додека се вееше на митинзи на Дпмне, за сега да му смета кога е на власт со сдс?

Класичен куртон политичар, кој ќе биде запаметен по потпишување на Рамковен договор и еден од главните виновници за состојбата на државата во моментов.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom