Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
На главната трибина кај вас собира дури 10.000 ? Да да така е ако се лажеме и ако ги слушаме педерчињата од новинари, што работат во спорт ! Тие се продадени души и пишуваат по нарачка, у прва прилика лично на еден од тие ако го сретнам ќе му го сменам личниот опис затоа што се курви продадени.
Секогаш кога игра Шкендија на домашен терен бројката ја пумпаат, а на Вардар ја намалуваат

Иначе вашата управа и резервни играчи вчера ако си седеа мирни, и да си ќутат, и без да носат обележја од Шкендија, немаше ништо да им се случи.
Добро ме потсети друже, колку само ја пумпаат бројката на Металург во последно време тоа е чудо невидено! Не знам против кого напишале 500 гледачи, а немаше ни 100, плус последново против Работнички мислам кога извадија 700... Ако тогаш имаше 500 и 700, на натпреварот Вардар - Силекс сигурно имаше преку 5000. Натпреварот Вардар - Работнички беше со +10 000 посета, они сиротите напишале 8000. Сепак, ништо не ме чуди од нашиве медиуми, толку се разбираат, пола вести ги крадат од она што ќе го напише некој на Кајгана :pos:

B

Beck's

Гостин
Вардарците од Јужна ја нападнаа вашата управа, а не Комити. Ти толку си разбрал изглеа. И знаат да бидат многу незгодни ако ги испровоцира некој. Многумина го имаат осетено тоа на своја кожа.
Nekoi ke bidat nezgodni i bez provokacii. Gledam deneska izlegle so sopstenie, a istite tie bea pricinata sto nasiot klub kritikuvase za gostoprimstvoto.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Добро ме потсети друже, колку само ја пумпаат бројката на Металург во последно време тоа е чудо невидено! Не знам против кого напишале 500 гледачи, а немаше ни 100, плус последново против Работнички мислам кога извадија 700... Ако тогаш имаше 500 и 700, на натпреварот Вардар - Силекс сигурно имаше преку 5000. Натпреварот Вардар - Работнички беше со +10 000 посета, они сиротите напишале 8000. Сепак, ништо не ме чуди од нашиве медиуми, толку се разбираат, пола вести ги крадат од она што ќе го напише некој на Кајгана :pos:
На Работнички и Металург, Спорт им ги множи гледачите пута пет.

П

Паспарту

Гостин
Nekoi ke bidat nezgodni i bez provokacii. Gledam deneska izlegle so sopstenie, a istite tie bea pricinata sto nasiot klub kritikuvase za gostoprimstvoto.
А како за промена еднаш и вашата управа да излезе со соопштение, што викаш? Или пак мислиш (мислите) нема потреба од тоа?

B

Beck's

Гостин
А како за промена еднаш и вашата управа да излезе со соопштение, што викаш? Или пак мислиш (мислите) нема потреба од тоа?
sledniot natprevar u Tetovo, neka ja smestat vasata uprava i igracite pomegu obicnite gledaci, a ne u loza, pa posle neka izlezat so soopstenie deka zalat za toa i se oddalecuvat od sekakvi neregularnosti vo tribinite. Fer neli

П

Паспарту

Гостин
sledniot natprevar u Tetovo, neka ja smestat vasata uprava i igracite pomegu obicnite gledaci, a ne u loza, pa posle neka izlezat so soopstenie deka zalat za toa i se oddalecuvat od sekakvi neregularnosti vo tribinite. Fer neli
Не зборам за тој фер, зборам за оној фер кој го практикувавте до сега, а ниеднаш не е осуден од вашата управа... Не може да се влажниш на скандирање против Македонија, а да плачеш кога некој ќе те нарече шќиптар, нели? Најверојатно и едното и другото е за осудување, но како што гледам вашиве само едното ги погоди во срце, а тука е проблемот...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.051
Нема ложа на јужна, Вардар ли е крив што така го изградиле стадионот???
Порано тоа беше ложа, па затоа биле сместени таму.
Не драматизирај жити се, башата управа ниту еднаш не узлегла да се огради од вашите навреди.
Плачете како пичиња. Кој губи има право да плаче(n)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.164
Поени од реакции
83.969
Балисти, ме изнасмејавте со поплаките за натпреварот со Вардар.
Вие ли најдовте да плачете за вакви инциденти, па кај вас у соблекувална има резидентни фаци кои вршат притисок врз играчите, судиите и тренерите. Фамозниот тетовски тунел да не е измислица? Сите прволигашки фудбалери го знаат. Ако некој е познат по варварскиот третман кон играчите на гостите, тоа сте вие.

B

Beck's

Гостин
Нема ложа на јужна, Вардар ли е крив што така го изградиле стадионот???
Порано тоа беше ложа, па затоа биле сместени таму.
Не драматизирај жити се, башата управа ниту еднаш не узлегла да се огради од вашите навреди.
Плачете како пичиња. Кој губи има право да плаче(n)
ako na mestoto kade bilo lozata porano bi gradele trgovski tamu li bi gi smestile i u idnina:cuc:
organizatorot treba da se grizi za toa, kaj ima loza, ili pa da gi smestea nekade odaleceni a ne da pocekaat da im se nafrli celiot stadion, vklucuvajki ve i vam:tapp:WTF... toa kaj ne se slucilo nikogas, pa zamisli ti da sedat vasite u glavna, ova sakam da vi go objasnuvam celo vreme.
Za toa deka ne izlegle so nekakvo soopstenie, se soglasuvam, e sega zasto, ne me interesira, ama zasto izleze Vardar so soopstenie, toa e sosema jasno, sekoj normalen bi sfatil. Ti udrim boks, i ti vikam izvini, ti sreken si prodolzuvas po svojot pat, ili :cautious:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.051
ako na mestoto kade bilo lozata porano bi gradele trgovski tamu li bi gi smestile i u idnina:cuc:
organizatorot treba da se grizi za toa, kaj ima loza, ili pa da gi smestea nekade odaleceni a ne da pocekaat da im se nafrli celiot stadion, vklucuvajki ve i vam:tapp:WTF... toa kaj ne se slucilo nikogas, pa zamisli ti da sedat vasite u glavna, ova sakam da vi go objasnuvam celo vreme.
Za toa deka ne izlegle so nekakvo soopstenie, se soglasuvam, e sega zasto, ne me interesira, ama zasto izleze Vardar so soopstenie, toa e sosema jasno, sekoj normalen bi sfatil. Ti udrim boks, i ti vikam izvini, ti sreken si prodolzuvas po svojot pat, ili :cautious:
Па кај сакаш да ги стават???
На крај краева полицијата етаа која што ги ставила таму и ги обезбедувала. Некој е глуп да нападне десетина души, а во околината има 200 џандари од кои пола од нив се специјалци???
Да навивач можеби би го направил тоа, ама обичен фан не верува,.
Како во минатото сите управи седеле во ложата па не се случувало вакво нешто???
Епа затоа што нашите биле секаде добро примени, а гневот кај вас е од друга причина;)
Истото го доживеаа и вашите брајча од ренова кои и кај што си земале пиштоли со себе, уште ги провоцираа и остатокот на стадионот...
Извини кај вас кај седат управите???
Трибината на Војводи е празна кога игра Шкендија, зошто таму не ги ставаат управите???
И кај вас се опколени со навивачи, ама разликата е што кај вас НЕМА НИ ПОЛИЦИЈА да ги чува...
Не туку се прави наудрен....
--- надополнето: Oct 3, 2011 2:36 PM ---
И да те прашам, лани удобно ви беше во ложата на северна???
Обичните фанови заедно со башата управа си седевте во ложата, обезбедувани од целата војска и плус тоа провоциравте цело време.
Добро што излегле живи овие оваа година...

П

Паспарту

Гостин
Вардар излезе со соопштение за да се огради од брканицата, а зошто управата на Искра не излегла до сега со соопштение!? Затоа што очигледно дека го поддржува плукањето по нашата (и ваша) држава, Тоше, понижувањето на цела македонска нација со знамето итн. Другар, вие ТЕПАТЕ играчи и судии, да ви се мочам јас на таа ваша ложа, зарем е побитно каде биле сместени претставнците од крвничното тепање на судии и играчи!?!?!? Затоа таквото ваше однесување ве доведе до ова, вашето КУРНАЗЕЊЕ е решението на равенката во саботата...
--- надополнето: Oct 3, 2011 2:43 PM ---
Доколку не ве интересира зошто вашата управа до сега не излегла со соопштение за сите ваши и нивни инциденти и понижувања, тогаш воопшто не треба да ве интересира ни каде истите биле сместени...

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
imaa uste vidi po youtube :D
Браво за вас(y)
Само дали ова го приметил Хасани до сеа?Или можеби муе полно срцето кога пеете вака па игра уште подобро?!Дали неговата изјава за интернет порталот Екипа е производ на тоа што стварно вие дозволено премногу во оваа држава,па се осетил како човек што е НАД некои луѓе(читај над Македонците)и бара казна за тоа што Комитите ВРАТИЛЕ на овие циркузи и навредувања што вие ги пеете.
Летнавте премногу со паметот,само пазите трпението е при крај..;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom