Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Муслимани почнале да водат дискусија за тоа кај треба и кај нетреба да се стави крст..:tapp:,продолжува циркузијадата на форумов(y)
Инаку.. http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:346437-Makedonci-razgrabili-Cair
Се надевам барем дека ќе има некоја фан зона у Ниш,за нас "паметните" што чекаа у последен момент да купа карте.:D
Точно така,потурчениве планинари стигнаа да ни солат памет дали сме требале да ставаме крстови или не:tapp:.Нека одат и нека им го спомнат истото на навивачите на PSG зашто тепаат Арапи и муслимани секојдневно низ Париз.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Еј дај оладете малце со религиски дискусии не е ова форум Религија, затоа модераторот нека ги брише постовите што немаат никаква врска со темата, и дајте дискутирајте за навивачките групи а не за тоа кој имал крст, полумесечина или давидова ѕвезда на своето лого.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
„Балистите“ предизвикаа пожар

Денес околу 13:30 часот на наплатната рампа Глумово револтирани што нема да биде дозволено присуство на гостински навивачи на натпреварот меѓу Вардар и Шкендија, навивачката група „Балисти“ ги фрлиле запалените бакли во сувата трева покрај автопатот при што предизвикале пожар.

При гаснењето на пожарот учествувале пожарникари од Ѓорче Петров, при што еден се здобил со изгореници во пределот на градите.
Истиот е префрлен во Воената болница каде се констатирани изгореници од прв степен и повредениот е пуштен на домашно лекување.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.873
Поени од реакции
23.397
Нели се сега "cool" !?
Сега ќе се фалат на албанско-косовските форуми за тоа што направиле.

K

kalimer0

Гостин
Уште се гордеат... Добра реакција, полицијата не ги пуштала и ја запалиле тревата.
Чекај како ја запаливте? Дувавте трева или онака ја оставивте да изгори?
Pyromans on tour :pos:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ne "vie" se gordeete ( ja napadnavte nasata uprava ) ..

Bas ke gi vidim tie fraeri vo Tetovo ;)
Вардарците од Јужна ја нападнаа вашата управа, а не Комити. Ти толку си разбрал изглеа. И знаат да бидат многу незгодни ако ги испровоцира некој. Многумина го имаат осетено тоа на своја кожа.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Вардарците од Јужна ја нападнаа вашата управа, а не Комити. Ти толку си разбрал изглеа. И знаат да бидат многу незгодни ако ги испровоцира некој. Многумина го имаат осетено тоа на своја кожа.
Dobro ,togas i nasata 10 iljadna publika ( ne balisti ) ke ja napadnat vasata uprava :)

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
komiti i lvie ne ste poarni vo vrska so frlajne bakli pred nekoja godina koga odevte bt vo blizina nma prilep te pred pletvar isto frlivte nekolku bakli i zapalivte niva so jacmen zatoa ne se silete mn a za albancive nemam komentar ne ni gi smetam za nesto inaku vcera vi bese edno do najdobrite izdanija od 2005 navamu pozz

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
Dobro ,togas i nasata 10 iljadna publika ( ne balisti ) ke ja napadnat vasata uprava :)
На главната трибина кај вас собира дури 10.000 ? Да да така е ако се лажеме и ако ги слушаме педерчињата од новинари, што работат во спорт ! Тие се продадени души и пишуваат по нарачка, у прва прилика лично на еден од тие ако го сретнам ќе му го сменам личниот опис затоа што се курви продадени.
Секогаш кога игра Шкендија на домашен терен бројката ја пумпаат, а на Вардар ја намалуваат

Иначе вашата управа и резервни играчи вчера ако си седеа мирни, и да си ќутат, и без да носат обележја од Шкендија, немаше ништо да им се случи.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.917
LoL, па сами си се пофалија.

Луѓе бегајте, многу се заебани Балистиве, запалиле сува трева покрај пат и напраиле пожар! :pos:

Е глупи деца, немате попаметна работа, нели?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.917
Ах да, "Алах е педер" е можеби најмалоумниот слоган кој до сега го имам слушнато во Македонија. Тоа можат да го скандираат само луѓе кои се ментално ретардирани или глупави атеисти.
Тоа е за еден Христијанин, далеку по навредливо од "Тоше педер" или "Смрт за Каури", затоа што Алах е истиот што и Господ Бог кој е и Исус Христос (без разлика Муслиманите што мислат).

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
^ а и можам да замислам како се осеќале неколкуте муслимани со нас на трибина..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom