Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ајде да заличи барем на нешто нашава тифо сцена:vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
кој беше денес на стадион вие што се навивачки групи:smir: поздрав до сите КОМИТИ И ВОЈВОДИ :smir:

:costumed2:costumed2
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
:eek:lee::eek:lee::eek:lee:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
кој беше денес на стадион вие што се навивачки групи:smir: поздрав до сите КОМИТИ И ВОЈВОДИ :smir:

:costumed2:costumed2
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
:eek:lee::eek:lee::eek:lee:
:eek:lee:,во право си но има голем број на љубоморни навивачи кои тоа не сакаат да го признаат...........
со поминативе две кола во МФЛ најдобро се покажаа Комити,Војводи,Шверцери,Чкембари до ова се докажува само дека овие се активни навивачки групи во МК,додека се другото може да се смести во 2 лига на МК-тифо сцената:kesa:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
:eek:lee:,во право си но има голем број на љубоморни навивачи кои тоа не сакаат да го признаат...........
со поминативе две кола во МФЛ најдобро се покажаа Комити,Војводи,Шверцери,Чкембари до ова се докажува само дека овие се активни навивачки групи во МК,додека се другото може да се смести во 2 лига на МК-тифо сцената:kesa:
Другите не ни можат да се наречат навивачки групи. Од првата Лига зборам, да не ме сфати некој погрешно

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
хехе па и не мораат да признаат:smir:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Do Mujo:

Zboruvas gluposti, ili nemas informaci za futbollot i pravilata ??
Vo 1/32 na kupot, nema domasni i gosti, organizator e OFS... OFS Tetovo odlucuva kade ke se igra mecot i kako ke se igra. 1/32 finale na kupot, se igra samo 1 mec. A posle drugite se igrat po 2 meca, eden na domasen teren, eden na gostinski teren.

I ne zboruvaj gluposti, deka nekoj ke ide vo Jegunovce, nekoj u Gradski, nekoj ke pobedi sluzbeno, nekoj ke se kazni... Koga ne znaes pravila.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Do Mujo:

Zboruvas gluposti, ili nemas informaci za futbollot i pravilata ??
Vo 1/32 na kupot, nema domasni i gosti, organizator e OFS... OFS Tetovo odlucuva kade ke se igra mecot i kako ke se igra. 1/32 finale na kupot, se igra samo 1 mec. A posle drugite se igrat po 2 meca, eden na domasen teren, eden na gostinski teren.

I ne zboruvaj gluposti, deka nekoj ke ide vo Jegunovce, nekoj u Gradski, nekoj ke pobedi sluzbeno, nekoj ke se kazni... Koga ne znaes pravila.
ne e taka, i 1/16 finaleto se igra samo eden mec.

drugo, i na prvenstveni natprevari organizator e ffm, pa celata odgovornost ja snosi domasnata ekipa, t.e. faktickiot organizator na natprevarot. znaci ova e natprevar vo ramkite na ofs tetovo (kako sto e prvenstvoto vo ramki na ffm), no domakinot e odgovoren za se sto ke se sluci, od obezbeduvanje na stadion, plakanje na sudiite, obezbeduvanje i taka natamu.

i uboo pisav u postot, ja kako covek pisav (objasniv) na temata na teteks, i treba taka i da se replicira na postot.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
ne e taka, i 1/16 finaleto se igra samo eden mec.

drugo, i na prvenstveni natprevari organizator e ffm, pa celata odgovornost ja snosi domasnata ekipa, t.e. faktickiot organizator na natprevarot. znaci ova e natprevar vo ramkite na ofs tetovo (kako sto e prvenstvoto vo ramki na ffm), no domakinot e odgovoren za se sto ke se sluci, od obezbeduvanje na stadion, plakanje na sudiite, obezbeduvanje i taka natamu.

i uboo pisav u postot, ja kako covek pisav (objasniv) na temata na teteks, i treba taka i da se replicira na postot.

1/32, 1/16 i Finaleto se igra samo eden mec.
No vo 1/32 na kupot organizator e OFS (bideki timovite se site od edeni region), a vo 1/16 ima zdrepka, tamu ima domasna ekipa i gostinska (bideki togas timovite pobednici se od cela teritorija).

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
1/32, 1/16 i Finaleto se igra samo eden mec.
No vo 1/32 na kupot organizator e OFS (bideki timovite se site od edeni region), a vo 1/16 ima zdrepka, tamu ima domasna ekipa i gostinska (bideki togas timovite pobednici se od cela teritorija).
i ovde imase zdrepka, se padnaja teteks-skendija i drita-lirija zelino (8-0 za drita zavrsi), inaku na koj drug nacin bi se opredelile parovite? spored plasman sigurno ne se, zos koga ke se napravi rangiranje bi bile vaka: teteks, skendija, drita, lirija ili koga bi nemalo zdrepka 1 s0 4, 2 so 3, ili teteks-lirija i skendija-drita.

Z

ziko bt

Гостин
Поздрав до брачедми од Австралија шо навива за Пелистер со песната...:tapp:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
НЕМА КОЈ ДА ВЕ ПОЗДРАВИ ПА САМИ СЕ ПОЗДРАВУВАТЕ И ФАЛИТЕ СО :kesa:ДЕЦА ОД 15 ГОД ЧЕШИТИ СТЕ :pos2:
извини не сум ни од ск ни од те ама почитувам ги и двете навивачки групи.
ако ти е криво шо не ја подржувам твојата навивачка група(ако имаш) немора да ме цитираш,ок?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.445
Поени од реакции
8.574
извини не сум ни од ск ни од те ама почитувам ги и двете навивачки групи.
ако ти е криво шо не ја подржувам твојата навивачка група(ако имаш) немора да ме цитираш,ок?
ДОБРО ОД НЕКОЕ СЕЛО БЛИЗУ ТИЕ ГРАДОВИ СИ АМА НЕ МИЕ ЈАСНО ШТО ИМА ЗА ПОЧИТУВАЊЕ ТУКА ЕДНИТЕ ПРВЕН СЕ ТЕПААТ СО ш.....и ПА ПОСЛЕ БЕГААТ КОГА ДРУГИТЕ СЕ СОБИРААТ ПОВЕЌЕ ПА УШТЕ СЕ ЖАЛАТ НА ТВ ДЕКА ГИ ТЕПАЛЕ ПА СЕ БРАНЕЛЕ ГО СРАМАТ ИМЕТО КОЕ ГО НОСАТ КОГА ВЕЌЕ СЕ ПРЕДИЗВИКА ИНЦИДЕНТ НЕКА ОСТАНЕЈА ДО КРЈА И КОГА СЕ СОБРАА ПОКАСНО НА МОСТОТ НЕКА СЕ СОБЕРЕА И НАШИТЕ МИСЛАМ НА МАКЕДОНЦИТЕ А НЕ ВАКА НИКАДЕ ГИ НЕМАШЕ ОСВЕН НЕКОЛКУ ДУШИ КОИ БЕА ВО ПОЛИЦИЈА А ПРЕТХОДНО НА УТАКМИЦАТА СО ШПАНИЈА ДЕМЕК БОЈКОТИРААТ ТИЕ НАВИВАЧИ ГРУПИ А САМО ТИЕ И ПП ИМА ИЗВАДЕНО ТРАНСПАРЕНТИ СТАРА ГАРДА А ПАК ТИЕ ДРУГИТЕ СО МАИЦИ И ДУКСЕРКИ ОД КЛУБОТ ВО СИНА БОЈА БЕА НА УТАКМИЦА И НАВИНАЊЕ НИКАКВО НА ШПАНЦИТЕ СИТЕ ШЛУКАА КАКО ТИЕ ДА СЕ МАКЕДОНЦИ А НА НАШИТЕ СВИРЕА ЕДИНСТВЕНО МАЛ ДЕЛ ОД СЕВЕРНА ТРИБИНА НАВИВАА НЕШТО АМА СЕПАК МАЛКУ ЗА ЕДЕН ГЛАВЕН ГРАД СО ТОЛКУ НАВИВАЧИ И НАВИВАЧКИ ГРУПИ
НЕКОИ РАБОТИ МЕНЕ НЕ МИ СЕ ЈАСНИ СО ТОЛКАВА ПОДРШКА ОД ВЛАДАТА МИСЛАМ НА НАВИВАЧИТЕ И ПАК НИШТО ДА НЕ НАПРАВАТ ТОЛКУ СЕ ГАЛЕНИ ЧУДО ЕДНО НА СТАРА СЛАВА ЖИВЕАТ АМА ТОА Е КАКО САМО ТОЈ ДА Е КЛУБ ВО МАКЕДОНИЈА АМА СЕГА КОГА И НИВ ЌЕ ГИ СУСПЕНДИРААТ ОД УЕФА ЌЕ ГИ ВИДАМ КОЈ СЕ И КОЛКУ СЕ :baeh:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
ДОБРО ОД НЕКОЕ СЕЛО БЛИЗУ ТИЕ ГРАДОВИ СИ АМА НЕ МИЕ ЈАСНО ШТО ИМА ЗА ПОЧИТУВАЊЕ ТУКА ЕДНИТЕ ПРВЕН СЕ ТЕПААТ СО ш.....и ПА ПОСЛЕ БЕГААТ КОГА ДРУГИТЕ СЕ СОБИРААТ ПОВЕЌЕ ПА УШТЕ СЕ ЖАЛАТ НА ТВ ДЕКА ГИ ТЕПАЛЕ ПА СЕ БРАНЕЛЕ ГО СРАМАТ ИМЕТО КОЕ ГО НОСАТ КОГА ВЕЌЕ СЕ ПРЕДИЗВИКА ИНЦИДЕНТ НЕКА ОСТАНЕЈА ДО КРЈА И КОГА СЕ СОБРАА ПОКАСНО НА МОСТОТ НЕКА СЕ СОБЕРЕА И НАШИТЕ МИСЛАМ НА МАКЕДОНЦИТЕ А НЕ ВАКА НИКАДЕ ГИ НЕМАШЕ ОСВЕН НЕКОЛКУ ДУШИ КОИ БЕА ВО ПОЛИЦИЈА А ПРЕТХОДНО НА УТАКМИЦАТА СО ШПАНИЈА ДЕМЕК БОЈКОТИРААТ ТИЕ НАВИВАЧИ ГРУПИ А САМО ТИЕ И ПП ИМА ИЗВАДЕНО ТРАНСПАРЕНТИ СТАРА ГАРДА А ПАК ТИЕ ДРУГИТЕ СО МАИЦИ И ДУКСЕРКИ ОД КЛУБОТ ВО СИНА БОЈА БЕА НА УТАКМИЦА И НАВИНАЊЕ НИКАКВО НА ШПАНЦИТЕ СИТЕ ШЛУКАА КАКО ТИЕ ДА СЕ МАКЕДОНЦИ А НА НАШИТЕ СВИРЕА ЕДИНСТВЕНО МАЛ ДЕЛ ОД СЕВЕРНА ТРИБИНА НАВИВАА НЕШТО АМА СЕПАК МАЛКУ ЗА ЕДЕН ГЛАВЕН ГРАД СО ТОЛКУ НАВИВАЧИ И НАВИВАЧКИ ГРУПИ
НЕКОИ РАБОТИ МЕНЕ НЕ МИ СЕ ЈАСНИ СО ТОЛКАВА ПОДРШКА ОД ВЛАДАТА МИСЛАМ НА НАВИВАЧИТЕ И ПАК НИШТО ДА НЕ НАПРАВАТ ТОЛКУ СЕ ГАЛЕНИ ЧУДО ЕДНО НА СТАРА СЛАВА ЖИВЕАТ АМА ТОА Е КАКО САМО ТОЈ ДА Е КЛУБ ВО МАКЕДОНИЈА АМА СЕГА КОГА И НИВ ЌЕ ГИ СУСПЕНДИРААТ ОД УЕФА ЌЕ ГИ ВИДАМ КОЈ СЕ И КОЛКУ СЕ :baeh:
абе дечко како прво не сум ни блиску до скопје и тетово(ниту пак од село блиску до нив)јас ке ја почитувам таа навивачка група шо ми се свиѓа по навивањето,бројноста и слично.
Гледам у потпис имаш Битола,значи си од Чкембари и сеа се нервираш оти не реков поздрав до Чкембари???
А сум слушнал дека навивачките групи не одат на Македонија заедно туку само како поединци,а за тоа кој навивал на градски незнам не бев таму само знам дека прво полувреме навиваше цел стадион.
И што ако комити не останале до крај да се тепаат со ши...ите,важно се тепаа.
Чкембари се имаат тепано?
И немора со Caps Lock да ми пишуваш,читам и онака.
Ајт поздрав:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom