- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.076
- Поени од реакции
- 74.810
Ne preteruj pa ti segaЈа колку шо слушав на радио, дури и ги надвикуваа, не ме чуди и да се прошетале слободно низ Широк сокак. Чкембари се подружница на Комити бе, за да не биде без публика коа играат Пелистер - Вардар, комити ангажираат битолчани да има со кого да се надвикуваат. :wink:
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Aj malku normalen muabet da praime kako jas so Ziko!!!
Ideme po boldirano:КАКОВ навивач си ти на вардар кога слушаш на радио преноси е кај нас вакви нема ЧКЕМБАРИ А И НЕ САКАМЕ ВАКВИ НАВИВАЧИ па уште ќе се прошетале е многу си смешен абе цела страна ви ја зедоа уште приказни казваш овед а тоа кој се навивачи ќе видиш кога во чаир ќе му се растовариме оти гостовањата се поинтересни а и кога имате вие ојдено на чаир ај нема врска ова па уште сте ангазирале ЧКЕМБАРИ за да сте имале конкуренција абе вие сами немозите да се организирате па уште нас сте не основале РАЗДЕЛЕНИ сте на сто подгрупи по десет души па јадите бурек аба за тазење сте ама шо да ви прам само на форумите мозите да се фалите друго ништо не ви остана :kesa:
1. Pa majko mu stara nie li sme krivi sto oni go zazemale pola skopje. Pa cela armija nemoze da vleze tamu i samo komiti se edinstveni koi mozat da im prkosat na Albancite od cair!!!
2.Bas da vidam, so ogled na toa sto nemate nitu edna gostuvanje vo tetovo, gjorce, kumanovo i sl. vo nezavisna makedonija (ako gresam pobij me so fakti i sliki kako sto ja ve unistiv vo postovite gore sto se
абе вие со вакви како нашите спинзори никакви со вакви резултати како наште никакви десет души нема да се соберите без пари вие не одите на утакмици кај нас единствено што обезбедваат автобуси и тоа ретко за тоа на некој утакмици се оди со сопствени средства плус тоа колкав град е битола а колкав е ск и кој се берат повеќе казиме вие самите не знаете за кој навивате во ракомет за едни во кошарка за други во фудбал за трети НЕ ЗНАЕТЕ КАЈ ТЕРАТЕ![]()
Brat sto poise da ti kazam lani imavte gaga avtobusi a vie ostvarivte samo 5 gostuvanja a nie ovaa godina imavme gaga za pola od gostuvanjata i imavme 15 gostuvanja (t.e. SITE a ne kako sto rece sss stolica skoro site + 2 od kupot gostovanja)!!!!не одев на гостувања претходната сезона така да не знам а дали беа гага беа ама не вервам дека даваја за на секоја утакмица то 100% изгледа беа само за со поголемите ривали а за годинава 5 беа моја грешка еднаш со вардар игравме скопје
а за ракомет бевме 2 пати во ресен а кошарка 2 пати охрид(полуфинале и финале) и со фершпед еднаш требаше 2 пати ама АЦАБ не дозволија еднаш ко беше плеофот а даваја од управа автобуси а можи имаше уше едно ама незнам непамтам
едит абе 6 беа гостувања и едно во кичево:smir:
Gorance sto da ti kazam ako imas fakti pucaj. Ziko sve sto prasa sve mu odgovoriv, so sliki klipovi dokazi i se pomiri so faktot deka KOMITI SE SEKOGAS VERNI za razlika od nekoi drugi
(BTW baniran li e Ziko ili taka mi se cini???)