Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235

Убава замисла, само што вака напишаното СЕ има друго значење...:icon_mrgr:
Ова институција многу ми е познато :D
Не е прв пат вака... ,,ебетесе во газот'' :icon_mrgr:

Ајде наши сме си , се разбираме :ROFLMAO:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.464
Лозари во Лисиче

--- надополнето: 27 август 2012 во 16:34 ---
Прво полувреме:

Второ дел се изретчивме пошто некои киднаа на јужна...

Сликиве се ставени колку да видите што значи кога ќе се каже дека освен со членска нема веќе влез на запад :) Бројката ти паѓа за дупло :icon_mrgr:

Според мене ова ни е бројката на редовни членови, нешто што сум го кажувал милијарда пати. И четврта лига да паднеме истиве ќе одиме секаде со Вардар :)

Навивањето феноменално, иако за разлика од друг пат во мечеви со Тетекс бројката ни беше мноооогу помала...

A

Ali Pasha

Гостин
Се глеа не си сватил, види за што се зборува тука, за најлонот од Пирати ;)
Еве ти го целиот разговор, па види ти кој сватил, а кој не разбрал!!!
А за тој што е дел од Главното Мену на „Љуц“, нема да трошам зборови, и така нема да разбере.

Ali Pasha напиша:
Ако било кореографија зошто тогаш го шиевте повторно со делот Напред Вардар, и го покажувавте на времето?​
Помладите можеби не се сеќаваат;)
Абе тоа да речеме дел е направен, ама цел нов транспарент FORCA SHKENDIJA ?
Комита Ултрас напиша:
Абе тоа да речеме дел е направен, ама цел нов транспарент FORCA SHKENDIJA ?​
Значи сепак бил транспарент?

Ali Pasha напиша:
Значи сепак бил транспарент?​
Каде го прочита тоа дека е транспарент НАЈЛОН беше, паметен си да сватиш ваљда...
--- надополнето: 28 август 2012 во 13:56 ---
За да не живееш уште во заблуда, еве една страница порано (оти на овој разговор си се надоврзал покасно ти, а сега демек мешаш и Пирати тука):

Ali Pasha напиша:
Не обратно, како сте почнале, ќе викате дека во транспарентот (кореографија закачена во ограда според вас:ROFLMAO:) пишувало​
„Р, во срце те носам“, и дека само Р-то недостасува​
Беше ли вака, или треба и слика да постирам :​
Напред Вардар, во срце те носам“
Напред Вардар ем сум го скокнал ненамерно тоа.
Не ми беше поентата тоа, пак е само дел.
Гледај колку знамиња има на запад?
Колку има на север???
Не се прави глуп, прави разлика од прав транспарент до најлонски. Дали треба да рачунаме дека и Пирати ни земале "знаме" ЕДЕН Е ВАРДАР???
Имаш клип за доказ што како се случувало. Почнал мечот, сте се утрчале сте откинале дел од најлонот, и после кидавела. Не гледам ни Комити ни ЛФ во тој дел од стадионот. Ама затоа кога ви одат, бегате гз преку глава...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.257
Поени од реакции
18.206
Што тресете глупости дали било транспарент..Демек некој од вас идел тоа време па знае кое е што.
Ова у денешни услови се покажува еднаш и се фрла,тоа што пред 20 години се изработувале потешко,дури и покривната кореографија се покажувала повеќе пати.Некој дури биле изработувани со име од фирма на нив(видете на слики).Коа шверцери го скинале,значи не го земале бил скинат од јужна веројатно од некој стари комити кој си го носеле..Да го собереле во ситуација како на сликава ај али вака голем кур.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.519
Поени од реакции
29.003
И пак ќе кажам имаш проблеми ти со нашиов јазик. Како прво срамота е да пишам дека не било транспарент пошто ќе ми се смее цел форум, али браво од цел форум само ти заклучи дека сум кажал дека не е транспарент.

A

Ali Pasha

Гостин
Можеш да најдеш и 1000 подржувачи кои ќе те поддржат во твоите лаги, ама фактите се горе! Пробај да ги демантираш!
Жалосно е да имаш проблем со мајчиниот јазик!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom