Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
A што е проблемот со членските не сум упатен ?јебига тоа е ова со членските ќе праи доста проблеми.
A што е проблемот со членските не сум упатен ?јебига тоа е ова со членските ќе праи доста проблеми.
епа тоа е проблемот што за запад ќе нема карти во продажба и ќе можат да влезат само тие со имаат членски (што според мене е многу голема глупост)Па членските може само да олеснат работа според мене... Ти и да немаш членска ваљда можеш да си купиш карта...
Аааа... е па друго е тоа тогаш. Тапа, ама тоа е сакаат да ги натераат да зимаат членски...епа тоа е проблемот што за запад ќе нема карти во продажба и ќе можат да влезат само тие со имаат членски (што според мене е многу голема глупост)
кој нема да извади членска нема влез на запад колку што разбрав.Не е до нив туку до стадионот и управата.Толку од нас дерби навивачитеA што е проблемот со членските не сум упатен ?
Никој не рече дека е скапа членската ја веќе и имам платено него проблемот е зошто да не се продаваат плус карти за секој натпревар(за запад)...Ало бре што вие филмот бе?колку сакате членска да биде?Дане сакате пари или сендвичи и пиво да ви даваме за да доаѓате на стадион?500 денари ги трошите на цигари и 2 пива у кафич а за цела сезона утакмици скапо ви е?
Мора да се пресече веќе со тие "дерби навивачи".Или ќе го следиш Вардар каде и да игра или ќе го следиш преку радио..Никој не рече дека е скапа членската ја веќе и имам платено него проблемот е зошто да не се продаваат плус карти за секој натпревар(за запад)...
А кого финансирал коце бе мајмун еден неписмен ?da da do clenskite e problemot inace 4e krcavte 1000+ hjehehehehe nema pojce koce da ve finansira pa me interesira kolku gostuvanje ke napravite od sega