Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Па членските може само да олеснат работа според мене... Ти и да немаш членска ваљда можеш да си купиш карта...

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
И јас мислам членските е. Никој нема пари одеднаш да ги фрли а пола и не се редовни реално, имаат обврски, факултет, работа, школо други обврски и знаат дека нема да можат ни пола натпревари да ги следат и не ги ни купуваат. Според мене карта 50че најдобра опција треба да е. И секако бесплатен паркинг пред стадион а не како што се фураат со ова паркинзиве и да ми наплатат за паркинг 150 денари за 2 саата

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
Па членските може само да олеснат работа според мене... Ти и да немаш членска ваљда можеш да си купиш карта...
епа тоа е проблемот што за запад ќе нема карти во продажба и ќе можат да влезат само тие со имаат членски (што според мене е многу голема глупост)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
епа тоа е проблемот што за запад ќе нема карти во продажба и ќе можат да влезат само тие со имаат членски (што според мене е многу голема глупост)
Аааа... е па друго е тоа тогаш. Тапа, ама тоа е сакаат да ги натераат да зимаат членски...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.261
сликава е пред почеток бе алооо... многу повеќе бевме :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.386
Поени од реакции
18.532
A што е проблемот со членските не сум упатен ?
кој нема да извади членска нема влез на запад колку што разбрав.Не е до нив туку до стадионот и управата.Толку од нас дерби навивачите:icon_mrgr:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Ало бре што вие филмот бе?колку сакате членска да биде?Дане сакате пари или сендвичи и пиво да ви даваме за да доаѓате на стадион?500 денари ги трошите на цигари и 2 пива у кафич а за цела сезона утакмици скапо ви е?

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
Ало бре што вие филмот бе?колку сакате членска да биде?Дане сакате пари или сендвичи и пиво да ви даваме за да доаѓате на стадион?500 денари ги трошите на цигари и 2 пива у кафич а за цела сезона утакмици скапо ви е?
Никој не рече дека е скапа членската ја веќе и имам платено него проблемот е зошто да не се продаваат плус карти за секој натпревар(за запад)...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Никој не рече дека е скапа членската ја веќе и имам платено него проблемот е зошто да не се продаваат плус карти за секој натпревар(за запад)...
Мора да се пресече веќе со тие "дерби навивачи".Или ќе го следиш Вардар каде и да игра или ќе го следиш преку радио..

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Има фора за влагање немојте и вие сеа вака :) Немаа денес сите тие луѓе членска

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.261
Денес имаше карти, но многу луге не знаеа и затоа беше бројкава.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Како и на секоја утакмица без разлика дали дома или на гости,забава на трибина.Тоа е Дивизијата Најверна :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom