- Член од
- 11 ноември 2023
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 91
da ne gi zaboravate orce i ekipa mvrДајте 200 карти ајде
da ne gi zaboravate orce i ekipa mvrДајте 200 карти ајде
Za koj zimski son zboris be glup sekoj natprevar imas sliki od kopotШтаб или отварате врати за Рамадан за гости? Иди бе покриј се со ушите шошон.
И вие сте свесни дека нема да дозволи вашата управа гостување на Комити па малку се дувате, а во меѓувреме и активирате за враќање од зимски сон на последниве утакмици од сезонава. Кога би дозволиле гостување на Комити и самите знаете што би ви следувало со оглед на кое ниво се Комити последниве 2-3 години.![]()
Попрво татко и син ќе нападните него било која група.Dali e tolku mnogu rizicno i tatko so sin da ne mozat da ja gleat svojata ekipa?
E sea lazes definitivno druze.Nema sansi nekoj da te vrati od stadion deka ne zboruvash albanski.Jas personalno sum slusnal luge poveke pati sto zboruvaat makedonski a se sednati kaj obicnata publika i nikomu nisto.Imase i eden vo youtube mijalche durgutov sto bil vo noemvri.Попрво татко и син ќе нападните него било која група.
ПС. Џабе продавате ветер во магла причи со обична публика, сме биле на Шкупи Вардар, се што не зборуваше албански беше враќано од стадион со напомена не примаме гостински навивачи, иако им нагласивме неколку пати дека сме од Охрид и сме дојдени фудбал да гледаме.![]()
Оџата за рамазан ли ти кажа да се ставиш во одбрана на браќата или како?E sea lazes definitivno druze.Nema sansi nekoj da te vrati od stadion deka ne zboruvash albanski.Jas personalno sum slusnal luge poveke pati sto zboruvaat makedonski a se sednati kaj obicnata publika i nikomu nisto.Imase i eden vo youtube mijalche durgutov sto bil vo noemvri.
Ti vaka samo se opravduvas sebesi.I da ne te ostavat vo stadion digni zvukot malce Cair ne e naselba vo Albanija tuku vo tvoja drzava ili stvarno e republic kako sto go vikat $
PS.Pusti nekoja slika od cair sto si im ja pratil na drugarive da se falish deka eve imam muda jas dojdov![]()
Кај се нежните момци од другата страна на градот да го бодрат својот клуб на кк феникс - кк работнички во мала сала Јане Сандански, прпа а? Страв од Аеродром курвиии
Многу имало пешки да се оди, а за назад не им се бегало пак...Кај се нежните момци од другата страна на градот да го бодрат својот клуб на кк феникс - кк работнички во мала сала Јане Сандански, прпа а? Страв од Аеродром курвиии
Кај се нежните момци од другата страна на градот да го бодрат својот клуб на кк феникс - кк работнички во мала сала Јане Сандански, прпа а? Страв од Аеродром курвиии
за разлика од еден мекотелец, амеба како тебе што виси по форуми, дечките што се дел од рагби клубот се цврсти, спремни момци кои се залагаат за вистински вредности, а таквите како тебе за доручек ги јадат. Повели дојди на еден тренингВрзи си еден жежок шамар сам и разбуди се. Kano е втора по ред најголема глупост што го имаат Вардарци, нормално после рагби клубот.![]()
![]()
Друже деца од 15 години ве шљакаат за каков страв од аеродром збориш?Кај се нежните момци од другата страна на градот да го бодрат својот клуб на кк феникс - кк работнички во мала сала Јане Сандански, прпа а? Страв од Аеродром курвиии