Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Соколат Дебар , Кораб-Охрид Лоте 2-0
--- надополнето: 1 април 2012 во 19:12 ---
Кастриотет , Гостивар-Миравци 0-0
Овие, "јакиве" навиваат само во дебар/гостивар... Зошто ги нема да дојдат во Прилеп,Битола,Кавадарци?

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Овие, "јакиве" навиваат само во дебар/гостивар... Зошто ги нема да дојдат во Прилеп,Битола,Кавадарци?
Барем си навиваат . Кастриотет имаат и гостувани и Соколат али не многу .. Сепак се едни од најдобрите групи оваа година у 2 лига.

Еве на пр. тие на Ѓорче или Чкембари што не отиднаа у Дебар и Гостивар ???

Гледам од Мајмуни си :pos: ВИЕ СТЕ БР 1 нема што :tapp:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Во втора лига и да сакаш неможеш да одработиш многу гостувања....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Соколат беа во Битола, а гостуваа и во Кочани ако не се лажам...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Сите што се заинтересирани за Мак Тифо списанија нека ми пишат инбокс. Се работи за старите списанија, има од сите броеви освен првиот и вториот број. Цената е 60 денари или 1 евро :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^
Крајот, зошто? Другите почнале и вие као сте се надоврзале? Ма немој да ме јебеш бре.. Или па, као и секогаш сте биле провоцирани, па кутрите неможете да издржите да не вратите?

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Војводите ПОЧНАА први , и тоа пред доаѓањето на стадион .. А ние им вративме МНОГУ СЛАТКО...

ДОМИНАЦИЈААААААААААААААА... УЖИВАЈТЕ ВО КЛИПОООООТ :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
^
Крајот, зошто? Другите почнале и вие као сте се надоврзале? Ма немој да ме јебеш бре.. Или па, као и секогаш сте биле провоцирани, па кутрите неможете да издржите да не вратите?
Sam znaes nikoj ni nas ni vie ne mozete da izdrzite na takvo nesto

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Inaku vo ova utakmica bese prisuten Foto Reporter od BBC i THE GUARDIAN vo Tetovo...

Tie napraele edna reportaza za nas za nashata tifogrupa vo Tetovo se okolu 1 nedela i uste 2 dena mislim ke bidat ovde.

Za 1 nedela ili poveke ke mozete za ova reportaza ke mozete da citate vo edniot od naj pozantite vesnici vo svetot THE GUARDIAN.

p.s DRKAJTE.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom