Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.394
- Поени од реакции
- 881
У кој македонски делови, кафиќи и остало... сте биле со шалови/маици/дуксери у време кога имало народ? Баш ме интересира.
Населбата Цетинска сигурно твоите другари од Тетово ја знаат,па има една уличка што излага токму пред Сити,и сите ја користат за да одат до кај нашите кафиќи како пократотк пат.Поминуваме таму и кога има журки и кога е мирно па никој не ни се обидел да рече нешто а не пак да тепаат.Можеш да ги лажеш децата од гајре и од камењање што доаѓаат а не мене.Да не сакаш да почнам да дијалект па да ти стане јасно дека никој не ми кажува?
Не е таа улица...прашај ги другарите ќе ти кажат која е таа уличкаДо кај стигнавме со муабетов?Пред 10 минути со реквизити одеа во Македонски кафиќи,а сега ја користат уличката межу пошта и џамијата за да стигнат до мелоди,тифани,пасион?И јас често поминувам по таа уличка,имам другари/другарки кај музичко,на поток...
bile li nekogas?Не е таа улица...прашај ги другарите ќе ти кажат која е таа уличка
А прашај бе ги Војводите кога последен пат биле со реквизити низ центар!
druze sekogas, ama sekogas koga idam vo stadion pominuvam kraj image i fashion, sekogas so rekviziti, i skoro sekogas sam, nikomu nisto, nekogas i cekam nesto da se desi, ja ne pamtam nekogas vojvodi da pravat frki.Џабе се раправам со вас,кога не разбирате дека секоја втора недела сум во Тетово и дека гледам кој како се движи.Имам едно прашање за вас: Зошто кога носите реквизити не се движите во групи помалку од 5 души?