Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
У кој македонски делови, кафиќи и остало... сте биле со шалови/маици/дуксери у време кога имало народ? Баш ме интересира. ;)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Еднаш кога Тетекс влезе во прва лига,еден истакнат член на Војводи тогаш лежеше во болница,од тогаш наваму се поретко ве има пред сити,амнесиа

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Аман бе пред Сити,Амнесиа...па цело мое маало секој ден и ноќ поминуваат тука па влакно не им фали.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
lele be, ama ve napumpale brakata od tetovo, sto vi kazale drugo aman, deka tie vladeaat so tetovo? ama vo podrumi :drk:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Можеш да ги лажеш децата од гајре и од камењање што доаѓаат а не мене.Да не сакаш да почнам да дијалект па да ти стане јасно дека никој не ми кажува?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Можеш да ги лажеш децата од гајре и од камењање што доаѓаат а не мене.Да не сакаш да почнам да дијалект па да ти стане јасно дека никој не ми кажува?
Населбата Цетинска сигурно твоите другари од Тетово ја знаат,па има една уличка што излага токму пред Сити,и сите ја користат за да одат до кај нашите кафиќи како пократотк пат.Поминуваме таму и кога има журки и кога е мирно па никој не ни се обидел да рече нешто а не пак да тепаат.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Абе најдоа кој да зборат за фајт и паѓање реквизити... Кога било фер секогаш сте го јаделе, најинтересно беше што возрасните Шверцерадоси на своја прослава го јадеа во Амбасадор, да не откриваме подетално убав помин бај д веј ;)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
До кај стигнавме со муабетов?Пред 10 минути со реквизити одеа во Македонски кафиќи,а сега ја користат уличката межу пошта и џамијата за да стигнат до мелоди,тифани,пасион?И јас често поминувам по таа уличка,имам другари/другарки кај музичко,на поток...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
До кај стигнавме со муабетов?Пред 10 минути со реквизити одеа во Македонски кафиќи,а сега ја користат уличката межу пошта и џамијата за да стигнат до мелоди,тифани,пасион?И јас често поминувам по таа уличка,имам другари/другарки кај музичко,на поток...
Не е таа улица...прашај ги другарите ќе ти кажат која е таа уличка ;)

А прашај бе ги Војводите кога последен пат биле со реквизити низ центар!

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Џабе се раправам со вас,кога не разбирате дека секоја втора недела сум во Тетово и дека гледам кој како се движи.Имам едно прашање за вас: Зошто кога носите реквизити не се движите во групи помалку од 5 души?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ок е немора да се лажеме овде, и сами знаете и вие носите и мие носиме низ центар реквизити. Последен пример беше Тетекс-шкендија. У 12 пред утакмица, лименка, тифани, тој дел натаму за да се пројде од оваа страна до другата мора да се помина вашите кафиќи. И секогаш е така кј се преминуе од едната македонска чаршија, до другата... Летава се утепав играјќи фудбал на спортски, па често ја земав со мене маицата, низ центар, плоштад, лименка, па накј спортски итн...да не се правиме мутави. Тоа малку морген дека вие сте носеле низ македонскава чаршија(сити, амнезиа...) ;).

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Џабе се раправам со вас,кога не разбирате дека секоја втора недела сум во Тетово и дека гледам кој како се движи.Имам едно прашање за вас: Зошто кога носите реквизити не се движите во групи помалку од 5 души?
druze sekogas, ama sekogas koga idam vo stadion pominuvam kraj image i fashion, sekogas so rekviziti, i skoro sekogas sam, nikomu nisto, nekogas i cekam nesto da se desi, ja ne pamtam nekogas vojvodi da pravat frki.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Of lele mi se gadi...

Da ne ve znaev sigurno ke mislev deka stvarno taka e vo Tetovo...

Kako ne vie sram be da lazete tolku mnogu ??

Vo koj kafic koe vreme koj den kazi ja ke doagam so shall od Ballisti so Maica od Ballisti... samo kazete !!

10 PATI ILI poveke sum vlegol so maica od Ballistet vo Medison Siti i mnogu drugi mesta..!!
--- надополнето: Oct 19, 2011 8:53 PM ---
Of lele mi se gadi...

Da ne ve znaev sigurno ke mislev deka stvarno taka e vo Tetovo...

Kako ne vie sram be da lazete tolku mnogu ??

Vo koj kafic koe vreme koj den kazi ja ke doagam so shall od Ballisti so Maica od Ballisti... samo kazete !!

10 PATI ILI poveke sum vlegol so maica od Ballistet vo Medison Siti i mnogu drugi mesta..!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom