Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Големи плачковци ова навивачиве на шкендија, не можат еден пораз достојно да го поднесат.
Ги апселе низ град ,како демек не било фер.Па еднаш мајката да прифатеа последици...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
До колку траело све ова?? Ја точно у 5 саат пројдов пред Тобако и немаше ништо, имаше само 2-ца џандари и ништо појќе.

Предтоа знаем дека имало нешто, колегете твои гаѓале со камења по македонските дуќани. Е сега, ако според вас заради тоа не треба ништо да ви напраа, сами себе се лажете.
Не тралео ниту еден саат,веднаш по натпреварот се случило оваа,најголемата офанзива на полицијата беше од 16:30 до 16:50.Мене ми се јави еден пријател кој одел на факултет во тоа време и ме прашува што се случува,ова како во филм вика.Потоа јас околу 17.20 ги видов полицајците како се враќаа кон стадионот.

Е сега дали се гаѓало по дуќаните не знам,ама нема никаква вест за тоа.Единствено што видов се гаѓаше по полицијата после низ Поток имало и некоја тепачка со полицајци.

Не реков дека не треба да интервенира полицијата,но мачењето на некои кои немале врска со тоа е апсурдно исто така и влегувањето низ кафиќи.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не тралео ниту еден саат,веднаш по натпреварот се случило оваа,најголемата офанзива на полицијата беше од 16:30 до 16:50.Мене ми се јави еден пријател кој одел на факултет во тоа време и ме прашува што се случува,ова како во филм вика.Потоа јас околу 17.20 ги видов полицајците како се враќаа кон стадионот.

Е сега дали се гаѓало по дуќаните не знам,ама нема никаква вест за тоа.Единствено што видов се гаѓаше по полицијата после низ Поток имало и некоја тепачка со полицајци.

Не реков дека не треба да интервенира полицијата,но мачењето на некои кои немале врска со тоа е апсурдно исто така и влегувањето низ кафиќи.
Кажав и претходно, на претходната страна ми е постот мислим кај што го цитирав другарот твој. Еве и тебе ќе ти кажем. Сами го баравте, па не гледам зошто би се жалеле сега?
Вас сега ве тепала полиција, а нас што не тепа низ цела Македонија кј што има инциденти што да речемо? Нема да ти набројуем, само еден пример ќе ти кажем. Лани у куп против Скопје, ка јадевмо ќутек како магариња од ЕБР, па после тоа саат ипол држење на автопут каде бевмо пратени како терористи, со 12 марици и 5 крајслери.
Е за тоа можем ја да кажем дека беше сасвим непотребно, ама пак не се жалимо.
За разлика од тоа, мораш да признаеш дека доколку вие не ги гаѓавте со камења и си заминевте како што треба, никој немаше ништо да ви напрае.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кажав и претходно, на претходната страна ми е постот мислим кај што го цитирав другарот твој. Еве и тебе ќе ти кажем. Сами го баравте, па не гледам зошто би се жалеле сега?
Вас сега ве тепала полиција, а нас што не тепа низ цела Македонија кј што има инциденти што да речемо? Нема да ти набројуем, само еден пример ќе ти кажем. Лани у куп против Скопје, ка јадевмо ќутек како магариња од ЕБР, па после тоа саат ипол држење на автопут каде бевмо пратени како терористи, со 12 марици и 5 крајслери.
За разлика од тоа, мораш да признаеш дека доколку вие не ги гаѓавте со камења и си заминевте како што треба, никој немаше ништо да ви напрае.
Добро де кажав дека мораа да интервенираат за да спречат доближување до трибината каде што бевте вие,ама непотребно беше тоа што низ град апсеа кого ќе стигнат и влегување низ кафиќи.
Сигурен сум дека тие кои најмногу се спротиставеле на полицијата успеале да се спасат,а полицијата вчера се испразни над кого ќе стигнеше.

Чист пример за вчера...кај златарницата Минхен што е кај семафорите во центар,момче од натпреварот се движел сам низ тротоарот а еден полицаец почнал жестоко да го напаѓа,момчето викал што направив ама тој му ги ставил лисиците.
Ете за ова зборувам...бидејќи ако не можеа да ги фатат виновниците не значи дека требаше да фатат кого било.Од толку приведени и тепани само неколку биле помеѓу напаѓачите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.033
Добро де кажав дека мораа да интервенираат за да спречат доближување до трибината каде што бевте вие,ама непотребно беше тоа што низ град апсеа кого ќе стигнат и влегување низ кафиќи.
Сигурен сум дека тие кои најмногу се спротиставеле на полицијата успеале да се спасат,а полицијата вчера се испразни над кого ќе стигнеше.

Чист пример за вчера...кај златарницата Минхен што е кај семафорите во центар,момче од натпреварот се движел сам низ тротоарот а еден полицаец почнал жестоко да го напаѓа,момчето викал што направив ама тој му ги ставил лисиците.
Ете за ова зборувам...бидејќи ако не можеа да ги фатат виновниците не значи дека требаше да фатат кого било.Од толку приведени и тепани само неколку биле помеѓу напаѓачите.
Епа редно време беше и на вас една акција да ви направат.
Па што сакате си правите секој викенд.
Затоа и ти е чудно. Тука се апсат и тие што биле на утакмица и тие што не биле. Знаат кои се бељаџии и одма кај нив пред врата, лисиците и во станица....

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Незнам што ти е чудно,неспособна полиција која незнае да организира дерби..Чим ја видовте јанкуловска на трибина,рачунај дека дала наредба жестоко да се реагира и да уапсат толку и толку па сеа некој крив некој не ке го јаде.Ништо поразлично не се случува и низ цела македонија..

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
a ova treba da bide verodostojno a? samo zatoa sto vie taka vikate, cuvaj gi prikaznite za da spies podobro noke

M

.:makedonec:.

Гостин
Dobro ,togas i nasata 10 iljadna publika ( ne balisti ) ke ja napadnat vasata uprava :)
Да а после тоа и 50 000 публика на Вардар ќе ја нападне управата на шќендија .......
--- надополнето: Oct 16, 2011 7:30 PM ---
LoL, па сами си се пофалија.

Луѓе бегајте, многу се заебани Балистиве, запалиле сува трева покрај пат и напраиле пожар! :pos:

Е глупи деца, немате попаметна работа, нели?
Да да многу се заебани ......КОПИЉАЦИ !

В

Вори

Гостин
Им пејат на полицајциве ''Кучиња,кучиња'',a после ако нешто им здотребаат,одма ги бараат и се бунат зошто тие исти кучиња односно полицајци не ги заштитиле.
Ах бе..

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
a ova treba da bide verodostojno a? samo zatoa sto vie taka vikate, cuvaj gi prikaznite za da spies podobro noke
Да не сакаш на нотар да го завери тоа што пишал?Дај бе еднаш одговори како што треба,ако си неписмен и не го знаеш јазикот на државата кај што живиш кажи и ќе ти преведемо нее проблем,сепак сте вие приоритетни граѓани у оваа држава.;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ти се обрати тебе некој?
А за тоа дали ќе ги чувам за мене приказнете или не, тебе најмалку треба да те интересира. Ако не ти се свиѓа форумов, слободно напушти го. На многу ќе им олесни.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ajde cao sega
--- надополнето: Oct 16, 2011 8:36 PM ---

ti sega glumiras guardian angel na ovoj forum?
Не ГЛУМИРАМ ја ништо, ти кажав уште на претходната страна. Ако незнаеш да праеш муабет како цивилизиран чуек, не ме цитирај.
А како што гледам, незнаеш...така да ова нека биде крај на муабетот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Ова некој на Јанко бурекот му го пратил

Ova pismo go dobiv od eden gledac _ Zdravo Janko.Gledajki gi klipovite na Youtube od tvojata emsija vo vrska so kosarkata mi tekna deka tebe mozam da ti se obratam.Rabotam na aerodrom ALEKSANDAR VELIKI i veke skoro mesec dena kako se vratile kosarkarite od Litvanija,barem taka mi kazaa, komitie go ostavile ona golemoto navivacko zname sto se tepaa vo Litvania za nego i rekle ke se vratat po nego a nasite vraboteni ili po naredba na pretpostavenite go ostavile kaj starata termunalna zgrada i onaka stutkano i nezastiteno ostaveno dole na zemja go vrne dozd i macki i kucinja spijat na nego i da ti kazam koga i da pomina pokraj nego srce me boli koga ke go vidam.Daj te molam ako znaes nekoj od komitite ili nekoj sto e odgovoren za znameto neka otidat do aerodrom da go zemat zosto ako postoi na ova vreme uste malku ke se upropasti.Se nadevam deka ke najdes nekoj i ke go zemat znameto.Ti blagodarm odnapred
POZDRAV....

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Знамето не е на Комити, туку на АМС!

Статус
Затворена за нови мислења.