- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Што навивате?Од пола натаму што се слуша?
Што навивате?Од пола натаму што се слуша?
Сакаш да кажеш за тоа дека во целиот овој клип што се слушате 5 секунди и голема работа!Што навивате?Од пола натаму што се слуша?
Oкеј ние 5 секунди,ВИЕ што навивате?Сакаш да кажеш за тоа дека во целиот овој клип што се слушате 5 секунди и голема работа!
Ние продолжуваме со тоа што почнавме,туку на пола се слуша главната трибина.Не можам да разберам кој играч го пцујат организирано,како што ви пееја и вам на почеток кога ги провоциравтеOкеј ние 5 секунди,ВИЕ што навивате?
Да да од една пензионерка која била по пензијата да си ја земе, ова од сигурни извори ти кажувам
Најверојатно земен е шалов од некој што немаат врска со Балисти, поточно обични Албанци, т.е. жени, деца, стари луѓе ?!
Колосеум ... ?Паднат е и шал Шверцери. Само потврда на тоа што зборував, дека немаат муда да излезат со реквизит вон чаир. Ете еднаш изгегле и троп со курац во рака се вратиле...
Немам слика за потврда, а иначе шалот е земен од член на ФА
По тоа на какво место бил земен не ни верувам дека Шверцерот бил од Албанска националност, туку повеќе ми тера на тоа дека бил Босанец. Уште еден доказ дека Албанците НЕМААТ МУДА да носат реквизити од Слога
Haha smesen si, aj soberete se site navivacki grupi i slavete, eeeeee padna sal na sverceri, treba da se zapise so zlatni bukvi, kolku cekavte ova da se sluci a nas veke ne ni gi sobira doma vasite rekviziti.Паднат е и шал Шверцери. Само потврда на тоа што зборував, дека немаат муда да излезат со реквизит вон чаир. Ете еднаш изгегле и троп со курац во рака се вратиле...
Немам слика за потврда, а иначе шалот е земен од член на ФА
По тоа на какво место бил земен не ни верувам дека Шверцерот бил од Албанска националност, туку повеќе ми тера на тоа дека бил Босанец. Уште еден доказ дека Албанците НЕМААТ МУДА да носат реквизити од Слога
Па нормално никој не е будала да прае кривично дело и да му влага дома на некого за да му земе шал(надвор секако не носите),за ова и самиот се уверив есенва...т.е последниов месец од коај сум често у Чаир(на факс)видов шалови,маици,дуксери од сите можни групи,ама ваш реквизит неприметив ама баш НИКАДЕ.od albanec nikogas ne bi go zele tolku lesno.
Abe vie 24/7 ste u cair, samo na natprevari nesto ne ve vidovme nikogashПа нормално никој не е будала да прае кривично дело и да му влага дома на некого за да му земе шал(надвор секако не носите),за ова и самиот се уверив есенва...т.е последниов месец од коај сум често у Чаир(на факс)видов шалови,маици,дуксери од сите можни групи,ама ваш реквизит неприметив ама баш НИКАДЕ.
Sea u Cair si bil ili na faks ne te svativ, ako mislis za UKIM toj pripaga vo opstina centar, a tamu rekviziti na sverceri retko ke vidis oti nasite poveke studiraat na tetovskiot univerzitet disperziran vo skopje, no i kaj tebe ima ke sretnes ne se sekiraj, pred nekoj den bev so rekvizit nekoi od FA sakaa da me goltnat so oci a nikako da me zapirat.Па нормално никој не е будала да прае кривично дело и да му влага дома на некого за да му земе шал(надвор секако не носите),за ова и самиот се уверив есенва...т.е последниов месец од коај сум често у Чаир(на факс)видов шалови,маици,дуксери од сите можни групи,ама ваш реквизит неприметив ама баш НИКАДЕ.
Не се секирај сум бил и низ чаршија,бит пазар,пластичарска улица...инаку овој моабет те виделе се усрале,тој филм на други да им го кажеш...тој филм дека кој стигне се сере од вас више не проаѓа.Sea u Cair si bil ili na faks ne te svativ, ako mislis za UKIM toj pripaga vo opstina centar, a tamu rekviziti na sverceri retko ke vidis oti nasite poveke studiraat na tetovskiot univerzitet disperziran vo skopje, no i kaj tebe ima ke sretnes ne se sekiraj, pred nekoj den bev so rekvizit nekoi od FA sakaa da me goltnat so oci a nikako da me zapirat.
На концертот на Харис ЏиновиќКолосеум ... ?
Кога ќе почнете да носите како нас, тогаш ќе правиме муабет.Haha smesen si, aj soberete se site navivacki grupi i slavete, eeeeee padna sal na sverceri, treba da se zapise so zlatni bukvi, kolku cekavte ova da se sluci a nas veke ne ni gi sobira doma vasite rekviziti.
ps: Pa normalno deka od bosanec nego ne mu bolelo tolku za salot, od albanec nikogas ne bi go zele tolku lesno.