Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Ај земете ако не мерете кој има подолги знамиња може ? Се докажа кој е кој на самата утакмица нема потреба од докажувања понатака...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Oкеј ние 5 секунди,ВИЕ што навивате?
Ние продолжуваме со тоа што почнавме,туку на пола се слуша главната трибина.Не можам да разберам кој играч го пцујат организирано,како што ви пееја и вам на почеток кога ги провоциравте :)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590

Најверојатно земен е шалов од некој што немаат врска со Балисти, поточно обични Албанци, т.е. жени, деца, стари луѓе ?!:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059

Најверојатно земен е шалов од некој што немаат врска со Балисти, поточно обични Албанци, т.е. жени, деца, стари луѓе ?!:)
Да да од една пензионерка која била по пензијата да си ја земе, ова од сигурни извори ти кажувам :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.981
Поени од реакции
74.012
Паднат е и шал Шверцери. Само потврда на тоа што зборував, дека немаат муда да излезат со реквизит вон чаир. Ете еднаш изгегле и троп со курац во рака се вратиле...
Немам слика за потврда, а иначе шалот е земен од член на ФА;)
По тоа на какво место бил земен не ни верувам дека Шверцерот бил од Албанска националност, туку повеќе ми тера на тоа дека бил Босанец. Уште еден доказ дека Албанците НЕМААТ МУДА да носат реквизити од Слога(n)

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Паднат е и шал Шверцери. Само потврда на тоа што зборував, дека немаат муда да излезат со реквизит вон чаир. Ете еднаш изгегле и троп со курац во рака се вратиле...
По тоа на какво место бил земен не ни верувам дека Шверцерот бил од Албанска националност, туку повеќе ми тера на тоа дека бил Босанец. Уште еден доказ дека Албанците НЕМААТ МУДА да носат реквизити од Слога(n)
Колосеум ... ;) ?

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Haha smesen si, aj soberete se site navivacki grupi i slavete, eeeeee padna sal na sverceri, treba da se zapise so zlatni bukvi, kolku cekavte ova da se sluci a nas veke ne ni gi sobira doma vasite rekviziti.
ps: Pa normalno deka od bosanec nego ne mu bolelo tolku za salot, od albanec nikogas ne bi go zele tolku lesno.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
od albanec nikogas ne bi go zele tolku lesno.
Па нормално никој не е будала да прае кривично дело и да му влага дома на некого за да му земе шал(надвор секако не носите),за ова и самиот се уверив есенва...т.е последниов месец од коај сум често у Чаир(на факс)видов шалови,маици,дуксери од сите можни групи,ама ваш реквизит неприметив ама баш НИКАДЕ.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Па нормално никој не е будала да прае кривично дело и да му влага дома на некого за да му земе шал(надвор секако не носите),за ова и самиот се уверив есенва...т.е последниов месец од коај сум често у Чаир(на факс)видов шалови,маици,дуксери од сите можни групи,ама ваш реквизит неприметив ама баш НИКАДЕ.
Abe vie 24/7 ste u cair, samo na natprevari nesto ne ve vidovme nikogash :D

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Sea u Cair si bil ili na faks ne te svativ, ako mislis za UKIM toj pripaga vo opstina centar, a tamu rekviziti na sverceri retko ke vidis oti nasite poveke studiraat na tetovskiot univerzitet disperziran vo skopje, no i kaj tebe ima ke sretnes ne se sekiraj, pred nekoj den bev so rekvizit nekoi od FA sakaa da me goltnat so oci a nikako da me zapirat.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Sea u Cair si bil ili na faks ne te svativ, ako mislis za UKIM toj pripaga vo opstina centar, a tamu rekviziti na sverceri retko ke vidis oti nasite poveke studiraat na tetovskiot univerzitet disperziran vo skopje, no i kaj tebe ima ke sretnes ne se sekiraj, pred nekoj den bev so rekvizit nekoi od FA sakaa da me goltnat so oci a nikako da me zapirat.
Не се секирај сум бил и низ чаршија,бит пазар,пластичарска улица...инаку овој моабет те виделе се усрале,тој филм на други да им го кажеш...тој филм дека кој стигне се сере од вас више не проаѓа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.981
Поени од реакции
74.012
Колосеум ... ;) ?
На концертот на Харис Џиновиќ :D
--- надополнето: Oct 18, 2011 6:11 PM ---
Haha smesen si, aj soberete se site navivacki grupi i slavete, eeeeee padna sal na sverceri, treba da se zapise so zlatni bukvi, kolku cekavte ova da se sluci a nas veke ne ni gi sobira doma vasite rekviziti.
ps: Pa normalno deka od bosanec nego ne mu bolelo tolku za salot, od albanec nikogas ne bi go zele tolku lesno.
Кога ќе почнете да носите како нас, тогаш ќе правиме муабет.
Од Албанец не би можеле да земеме, од проста причина што не провалуваме по дома. И лани тој што ќе ви го земемвме од една гимназија припаѓаше на Турци...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom