Навивачки видеа

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
шо значи ова паролата за канал 5 ?

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
^ javen povik za lidija da se "vraboti" kaj nas

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Како грчките ултраси го прославија Велигден :D

:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Недај Боже ова кј нас да се деси, ќе прогласа вонредна состојба и нема фудбал да има најмалку една година :D :D А за гостуења не ни сакам да зборим :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087

Недај Боже ова кј нас да се деси, ќе прогласа вонредна состојба и нема фудбал да има најмалку една година :D :D А за гостуења не ни сакам да зборим :D
И овие се смешни тројца се тепаат другите фрлаат со столици :tapp: место како мажи да се излупаат џабе се договрили како русите значи колку и да се ненормални сепак се фер и си стојат на збор кога се млатат со голи раце

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И после некој ќе ми рече имало хулигани у Македонија :pos::pos:

Иначе не ги оправдуем ваквите работе, според мене ова е за људи со ниска интелигенција. Се знае кј им е местото на навијачите - на трибина, а на боксерите у ринг.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
И после некој ќе ми рече имало хулигани у Македонија :pos::pos:

Иначе не ги оправдуем ваквите работе, според мене ова е за људи со ниска интелигенција. Се знае кј им е местото на навијачите - на трибина, а на боксерите у ринг.
Не зафркавај во Македонија се најголемите хулигани :pos:

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
И овие се смешни тројца се тепаат другите фрлаат со столици :tapp: место како мажи да се излупаат џабе се договрили како русите значи колку и да се ненормални сепак се фер и си стојат на збор кога се млатат со голи раце
Ова ако е тепање...

Kajgana Shop

На врв Bottom