НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
31 poen 6 asistencii 6 skoka za 3 cetvrtini :чда:

B

BigMac

Гостин
Кавси сезонва изгледаат многу моќно,јак млад тим направија,имаат и добра клупа. Утре со Лејкерс играат во гости ама ГТ се Мичел и Гарланд може да не играат,баш ме интересира како ќе изиграат без нив,гледам на Детроит ги уништиле без многу замарање 30 разлика.

Член од
23 август 2022
Мислења
429
Поени од реакции
763

Без Кајри во ростерот се надевам дека KD и Бруклин конечно ќе почнат да играат кошарка.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.104
Поени од реакции
34.572
Јута сезонава прв пат ги гледав сега против Лејкерс. Си тераат шема со повеќе високи играчи во петорка нишо смол-бол и слично. Добро играат и добро ги „уновчија“ и Гоберт и Мичел, добри потези изиграа летово.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.385
Поени од реакции
38.806
Ирвинг и антисемизитам.:pos:

Отиде светот у курац веќе не се знае кој е нигер, кој ккк, кој фашист. Топ 10 атлета у спортот мултимилионер земал се замара со глупостите на Алекс Џонс, глуп црнец.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Irving e najgolemo gomno vo ligata, prethodnata sezona pravese problem so vakciniranjeto, edinstven igrac vo ligata koj pravese problem i ne sakase da se vakcinira.
Poradi nego trojkata Irving,Durant i Harden skoro ic ne igraa zaedno.
Samo 16 utakmici odigraa zaedno, a ako igraa celo vreme toa bea podvizni 90 poeni vo prosek od 3 igraci i sigurno osvojuvaa titula.
Majkata vo picka da mu ja ebam.
Автоматски споено мислење:

I vo plejofot gi ostavi na cedillo ne igrashe, bradata i KD gi iskinaa na Seltiksi vo prviot krug pa potoa narednata serija protiv Baks bradata se povredi i KD morase sam da im igra, pravese neverojatni raboti, im zacuka Triple Double uz 50 poeni koj ke se pameti zasekogash i za malku ke samiot ke gi projdese na Baks 7ma utakmica igraa.

Последно уредено:
B

BigMac

Гостин
Irving e najgolemo gomno vo ligata, prethodnata sezona pravese problem so vakciniranjeto, edinstven igrac vo ligata koj pravese problem i ne sakase da se vakcinira.
Poradi nego trojkata Irving,Durant i Harden skoro ic ne igraa zaedno.
Samo 16 utakmici odigraa zaedno, a ako igraa celo vreme toa bea podvizni 90 poeni vo prosek od 3 igraci i sigurno osvojuvaa titula.
Majkata vo picka da mu ja ebam.
Автоматски споено мислење:

I vo plejofot gi ostavi na cedillo ne igrashe, bradata i KD gi iskinaa na Seltiksi vo prviot krug pa potoa narednata serija protiv Baks bradata se povredi i KD morase sam da im igra, pravese neverojatni raboti, im zacuka Triple Double uz 50 poeni koj ke se pameti zasekogash i za malku ke samiot ke gi projdese na Baks 7ma utakmica igraa.
3 милиметри ги извадија Милвоки, со оваа тројка Бруклин ќе беа во финале.Да се напомене таа серија брадата играше со 40% и он играше повреден.Да не се повредеше Ирвинг или Брадата да беше здрав да не играше повреден Брулин лагано ќе освоеа.
60ceba913093db00197021ff.jpeg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom