НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Колку и да сум за Бостон, мислам дека немаат шанси со Бакс, годинава мислам и дека ќе освојат.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Лука живее rent-free у глаата на Букер :)
Од друга страна, Лука скоро и да не игра одбрана. Не знам до кога ќе тера вака мрзливо у НБА. Ако не се опраи најверојатно никогаш нема да земе титула.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.987
37 минути се играше една четвртина. Ова е срамно, прав циркус е лигава. Сецкање на секој напад, тајмаути колку им душа сака.

Катастрофа. Мислам дека гледаме повеќе реклами отколку кошарка.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
37 минути се играше една четвртина. Ова е срамно, прав циркус е лигава. Сецкање на секој напад, тајмаути колку им душа сака.

да баш тоа и ја зборев со другар, 9:15 беше, и му реков глеј сеа до 10 едвај ќе заврши.. и стварно 9:45 негде едвај заврши.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954

Кога ќе има фаул или излезе во аут топката, иако сите играчи се наместени да се изведе, судијата намерно ја држи топката минимум 30 секунди, во тоа време оди некоја реклама или снимка од некоја акција, бизнис пред се.

B

BigMac

Гостин
Ајде тргна работава,1-6 иако Вестбрук катастрофа статистика.Пак ќе кажам Клиперс многу згрешија што го земаа во екипа.Од 4 табела дојдоа во плеј ин зона.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.633
Поени од реакции
4.512
Прејаки се Феникс, најверојатно можат и до 2ро место, а убеден сум дека ќе го симнат Сакраменто од 3то...
Автоматски споено мислење:

Filadelfija ke gi tepa na Baks vo Playoff. Ako igra Harden vaka jako
Нема ни да се паднат во плеј оф, бидејќи Бакс ќе бидат 1ви а овие 3ти, па ќе играат полуфинале Фила - Бостон, а финале Бакс - Бостон...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Embid i Harden ne se za potcenuvanje
Tие двајца не се за потценување, ама остатокот од екипата и тренерот им се тежок просек.
Ембид и Харден ме потсетуваат на Стоктон - Мелоун, страшно дуо, ама пак не освоија титула.
Додуша Стоктон и Мелоун барем играа две финалиња, овие двајцава чисто се сомневам дека ќе играат НБА финале некогаш.
Ембид ми е интересен како играч, би сакал да освои титула, ама Харден... мајкооо... МВП само у стриптиз клуб до крај на кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom