mr wednesday
We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
- Член од
- 24 јуни 2017
- Мислења
- 1.651
- Поени од реакции
- 8.004
Чонси Билапс нов тренер на Портланд
Беки секоја година влага во потесниот круг за главен тренер на некој тим и никако да ја изберат.Чонси Билапс нов тренер на Портланд
Остај јас сум навивач на Кид па може и не сум реален!Па не знам искрено... Кид до сега не се покажа како тренер, јест да је млад ама што знам. Во секој случај чекор назад во однос на лани, сепак Карлајл е врвен тренер. Да видиме и тој како ќе се снајде во Индијана, имаат талентирана екипа тие.
Него, Милвоки прилично убедливо ги истреска Атланта ноќеска, очекувано до негде.
Под негово водство Јанис од полупроизвод стана ол-стар. Бељата е што Јанис уште се развиваше тогаш a и Крис Мидлтон беше исто играч во развој. Па немаше што понатаму да направи со целиот тим.Па не знам искрено... Кид до сега не се покажа како тренер, јест да је млад ама што знам. Во секој случај чекор назад во однос на лани, сепак Карлајл е врвен тренер. Да видиме и тој како ќе се снајде во Индијана, имаат талентирана екипа тие.
Него, Милвоки прилично убедливо ги истреска Атланта ноќеска, очекувано до негде.
Онака брат брату, фрли некое денарче на Клиперс и Каваи? По муабетот така изгледаShteta samo za Kawhi Leonard, se vrati od teska povreda i odma osvoi titula so Raptorsi. Koj kur mu trebase posle osvojuvanje na titulata odma da si odi od Raptorsi? namesto da si ostane barem uste edna sezona tamu toj uste od odma si odi i i pravi ekipa so pandemijata. Ne sfakjam koj kur mu trebase toa, vo Raptorsi gi imase za soigraci Siakam,Lowry,Vanvleet,Ibaka,Gasol,Powell.
Paul George e definitivno eden od najumrenite igraci vo ligata, videte kakov shut vadi vo serijava protiv Feniks
Prvata utakmica 10 od 26
Vtorata 10 od 23
Tretata 9 od 26
I cetvrtata 5 od 20.
SKAPANICA.