- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Bogdan posledni 4 utakmici ima vkupno 21 poen na neshto nad 20% shut.. poarno da si odese za srbija kvalifikaci da igra..
Повреден игра. Не смее да е оправдување ама си има удел и тоа. Иначе на добар шутер мора секогаш да му веруваш, кад тад ќе проработи Богдан ќе видиш.Bogdan posledni 4 utakmici ima vkupno 21 poen na neshto nad 20% shut.. poarno da si odese za srbija kvalifikaci da igra..
Да, само проблемот е што Лука никогаш не би чекал танкање 2 години како што беше случајот во Атланта, сепак Лука беше најдобар играч во Европа пред да дојде во НБА.Далас колку само ја утнаа работата со трејдот Ричардсон-Кари со Филаделфија. Сет беше втор играч после Ембид на неколку утакмици во плејоф, Ричардсон изигра 6 минути со 0 поени во Г7 со Клиперс мислам. Настрана глупоста со ангажирањето на центар со скинати лигаменти во ситуацијата со Порзингис. Мораше да има некакви промени кај нив, не му е сигурно сеедно на Дончиќ да гледа колку само побрзо и попаметно склопија екипа Атланта околу Тре, па и Феникс со Ејтон (иако Санс не се баш градени околу него како што е ситуацијата со Лука/Мавс и Јанг/Хокс). Кјубан воопшто не си ја оправда репутацијата на еден од поинтелегентни газди во овие три години.
Да играше Каваи, сега ќе чекавме победа за влез во финалеИмаат ли капацитет Клиперси да ја свртат и оваа серија?
Kris se vrakja sledna utakmica.Имаат ли капацитет Клиперси да ја свртат и оваа серија?
Играше и на оваа.Kris se vrakja sledna utakmica.
Лука ќе има најголем ќар. Е сега како ќе појачаат некои позиции, само они си знаат!Reports: Mavs hire Jason Kidd, name Nico Harrison general manager
![]()
Mavs hire Jason Kidd, name Nico Harrison general manager | NBA.com
Dallas would be Jason Kidd's third stop as a head coach, following stints in Brooklyn and Milwaukee.www.nba.com
Ајде да видиме како ќе се снајде Џејсон Кид како тренер по трет пат. Јас имам надеж дека ќе ги направи Маверикс подобар тим од што моментално се.
Па не знам искрено... Кид до сега не се покажа како тренер, јест да је млад ама што знам. Во секој случај чекор назад во однос на лани, сепак Карлајл е врвен тренер. Да видиме и тој како ќе се снајде во Индијана, имаат талентирана екипа тие.Лука ќе има најголем ќар. Е сега како ќе појачаат некои позиции, само они си знаат!