Не може.Барем веќе кога испаднаа Лејкерс од ПО може барем до крај на сезона да не поштедите со анализи?
Зошто глупо?Мислам глупо е сега јас за Спарс да пишувам, Марли за Пистонс, Драгон за Репторс…
Па не читај, имаш игнор опција. Стварно, баш е чудно да се анализира игра на тим што изгубил пред два дена. Бог да чува од луѓе.Барем веќе кога испаднаа Лејкерс од ПО може барем до крај на сезона да не поштедите со анализи?
Мислам глупо е сега јас за Спарс да пишувам, Марли за Пистонс, Драгон за Репторс…
Sent from my iPhone using Tapatalk
И што сега, нема право да пишеме ниту еден збор на темава? Ако не ти се чита што мислења имаме слободно не влегувај во темава.Барем веќе кога испаднаа Лејкерс од ПО може барем до крај на сезона да не поштедите со анализи?
Мислам глупо е сега јас за Спарс да пишувам, Марли за Пистонс, Драгон за Репторс…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па побратимов илз од петни жили пушта тука извештаи кој игра, кој не од тимот што ке го освои прстенот, а тебе не ти се чита. Срамота!Неам отворено темава подолго време, шо да кажам Никс испаднаа, заслужено АтАланта(шо би рекло другарче), Тре Јанг е звероња голем проблем ќе им нанесе на Фила али не проаѓаат. Реално Хоукси моментално ми се левел ап на Меверикс али не доволно добри да ги поминат 76ерс. (Изи 4-1. можда 4-2 за Фила),
Бруклин ко Бруклин шо Кајри, Харден, Дурент.. претходнава брадоњава се повреди не сум запознаен дали игра следнава или не пишете. Милвоки ми се стандарт екипа навијам за нив на истоков и сакам да ги поминат црниве али ќе видиме. (4-3 Бакс и хоуп со - мрзам супер тимови ).
ДругаТа страна честитки за Санс супер екипа, милина за глеање, Крис Пол задња сезона ти е на овој лвл сори братЌе праи шо ќе праиш, Д-Бук играчина маестро, оваа серија навијам за нив. Иначе МВП на сезона ми е Јокара свака част - (ако иам србизми у муабетиве неам српско потекло уназад 90 колена), серијава исто ја глеам у 7 гејма (Сакам Санс али мислам 4-3 за Нагетс). - Лебронтије чаос одмарај и доснимај Спејс Џемот хехе
Клиперс копилиња ги мрзам само тоа ќе кажам, Јута супер екипа сакам да поминат тешка ќе е алиии предност давам на гнасиве Клиперс (4-2).
CP3 е pojak!!!! Vide li kako gi resi Nuggets u vtoro poluvreme?KD e najak igrac vo ligata. Apsolutno.
Смешно е да го споредиш со Јокич. Го сакам Јокара и јас, но небо-земја е споредбата (иако Јокич е доста потценет во денешна НБА).Koга КД ке однесе прво во плеј оф, а потоа и во друго коло распад екипа како Денвер, јавете се.![]()